Братя по оръжие,помагайте
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Братя по оръжие,помагайте
Проблема е следния.Купих си лаптоп,но ми сложиха няква гадна Виста на български.Аз искам да си сложа XP и си записах едно от замунда давам на ISO файла да се записва на диск като data boot disk,всичко точно,но като се запише и рестартирам компютъра вместо да тръгна и да започвам с инсталацията ми тръгва пак вистата.Като дам F8 и дам boot cd или кфото беше,пак тръгва вистатса тц тц тц.Кое не съм направил като хората?
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
win
като му дадеш от f8 да бутва от сд то даи му и save&exit да го запаметиш.като го рестнеш дори и да трьгне вистата преди това трябеа да ти изпише от каде буутва
boot from cd -ако диска с xp то е вьтре и трьгне вистата значи не си го записал както трябва
П.с фаила не трябва да е .iso
П.с 2 не сваляи от замунда win ако не знаеш за какво става вапрос има супер бьгави !!!(разни хакерчета си правят собствени тунинги) помоли някои да ти даде готoв направен,и тестван win

boot from cd -ако диска с xp то е вьтре и трьгне вистата значи не си го записал както трябва
П.с фаила не трябва да е .iso
П.с 2 не сваляи от замунда win ако не знаеш за какво става вапрос има супер бьгави !!!(разни хакерчета си правят собствени тунинги) помоли някои да ти даде готoв направен,и тестван win

Последна промяна Din на 08 Авг 2008, 14:40, променена общо 1 път

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Смени си Вистата да ти е на английски и не се занимавай с глупости.
Аз повече ХР едва ли ще сложа на мой комп....
Аз повече ХР едва ли ще сложа на мой комп....

5 мнения
• Страница 1 от 1