трябва ми човек в щатите за доставка на станции...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
SKISA написа:регистрираш се в paypal ми звучи като : регистрираш се раурай....!!!
профан съм бе-не нам как!! дай линк за тоя пейпал,кви са тия коефиценти,тва търг ли е,как го гледам ,как го следа....
ебаси
SKISA написа:не знам как....
никога не съм си поръчвал онлайн
нямам представа от пинизите и клопките.
изобщо дали доставят до бг...!??
помагайте ,хора!
имам кредитна карта ма те нали са некви не знам си кви и на знам дали става с нея...!!!
става, единствения проблем - избягвам да поръчвам електроника от вън - напълно възможно е да пристигне празен кашон, ако някой си хареса нещо по пътя, иначе други неща си идват спокойно - дрехи, обувки, последния път си поръчах два хумидора за пурите - дойдоха без проблеми - но ценна електроника, която може да се шитне бързо като нищо може да изчезне.
А за конкретния линк - пише че доставят в цял свят, и имат три налични комплекта, с доставка до БГ 35 долара. А защо да са забранени в БГ? То като гледам и аз бих си взел един комплект, щом им държат здраво батериите, пък и при такъв обхват.
Аз какво какво правя в такива случаи - поръчвам си по ценните неща на един приятел в Невада (за USA), или до братовчеда в Лондон (ако търга е от UK), и до 2-3 месеца си ги взимам (все някой пътува до БГ през това време, а и аз отскачам един път годишно).
Та ако не са ти спешни това бих ти препоръчал.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
35 долара е доставката до БГ, на Митница.. ако въобще отидат на митница ще ти искамт некви пари.. да кажем 30 40 лева по фактурна стойност, ако имаш човек и с 20 лева може да минеш
Друго няма

Друго няма

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имам хора на митницата и проблем там няма да имам.
има проблем ако дойде е така-без да се чака ,щото си е забранено.
начи ефира , който ползват тия станции е забранен в европа!! самите честоти са забранени и мошността също.има опасност ако ги ползвате без да знаете как и кога и ви засекат зда додат и да ви ги земат,а и глоба да платите...! тва е проблема!!! а на митницата знаят кое е разрешено и кое не е могат да ги конфискуват още там...!!!
така и пак не схванах как да си ги поръчам разбрах ,че има некви търгове ,но как се следят,как се прави поръчката или как се печели търга не ми е ясно все още...!
варинт да чакам два - три месеца отпада щото ще забравя кво съм поръчал...!
трябва ми човек,който разбира от и-бей тука да ги поръча ,да додат да му дам парите плюс за разправията и помощта и да си бия камшика. ако идват през митница а не ги носи някой аз се наемам да си ги освободя-естествено сам оза софия-пловдивските или други митничари не ги познавам мноо....
има проблем ако дойде е така-без да се чака ,щото си е забранено.
начи ефира , който ползват тия станции е забранен в европа!! самите честоти са забранени и мошността също.има опасност ако ги ползвате без да знаете как и кога и ви засекат зда додат и да ви ги земат,а и глоба да платите...! тва е проблема!!! а на митницата знаят кое е разрешено и кое не е могат да ги конфискуват още там...!!!
така и пак не схванах как да си ги поръчам разбрах ,че има некви търгове ,но как се следят,как се прави поръчката или как се печели търга не ми е ясно все още...!
варинт да чакам два - три месеца отпада щото ще забравя кво съм поръчал...!
трябва ми човек,който разбира от и-бей тука да ги поръча ,да додат да му дам парите плюс за разправията и помощта и да си бия камшика. ако идват през митница а не ги носи някой аз се наемам да си ги освободя-естествено сам оза софия-пловдивските или други митничари не ги познавам мноо....

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Цената им е 70 долара + 35 долара доставка. Това прави общо 105 долара. За всеки следващ комплект е само 8 долара доставка. Мога да ти ги поръчам, но ще дойдат на мое име и в митницата ще ме ебат ако са забранени. Най-добре си направи регистрация в paypal с твоята крединтна карта - www.paypal.com
Линкът, който е дал колегата, не е за търг. След като се регистрираш в пейпал, регистираш се и в ибей, отиваш на линкът със стоката и кликваш Buy it now. Избираш си бройки и туй-онуй както във всеки онлайн магазин и като потвърдиш, накрая ще те прати в Пейпал. Там си пишеш паролата и като кликнеш ОК, вече си направил плащането. Много е важно да напишеш при поръчката да го маркират катo GIFT. Тогава въобще няма да минава митническа обработка, а направо ще ти го донесат на посочения от теб адрес. В пейпал първоначално ще си ограничен до 200 долара, докато не си потвърдиш картата. Стоката пристига с американските пощи за 5 до 10 дни. Има и застраховка обикновено, но трябва да питаш продавачът за това.
Линкът, който е дал колегата, не е за търг. След като се регистрираш в пейпал, регистираш се и в ибей, отиваш на линкът със стоката и кликваш Buy it now. Избираш си бройки и туй-онуй както във всеки онлайн магазин и като потвърдиш, накрая ще те прати в Пейпал. Там си пишеш паролата и като кликнеш ОК, вече си направил плащането. Много е важно да напишеш при поръчката да го маркират катo GIFT. Тогава въобще няма да минава митническа обработка, а направо ще ти го донесат на посочения от теб адрес. В пейпал първоначално ще си ограничен до 200 долара, докато не си потвърдиш картата. Стоката пристига с американските пощи за 5 до 10 дни. Има и застраховка обикновено, но трябва да питаш продавачът за това.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Колега май ти писах ЛС
ако ти е толко зор да ти ги поръчам

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2