Приятели или познати?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...колега, от опит ти говоря- между мъж и жена не може да има чисто и само приятелство! просто не сме създадени по този начин....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бобка,ако тва ше те успокои до някъде не си нито първият ,нито последният!! идва и такъв момент в живота...!!не коментирам приятелството дали е между мъж и жена,между мъже...!!!
една малка вметка:
имах приятел!най-добрият!!ама като казвам най-начи най....!!! години,много години сме делили всичко...!!яли сме по половин филия с оцет да не умреме от глад,пушили сме хиляди цигари на по половина,щото нямахме пари...!!! срали сме си в гащите и кво ли не и живота сме си спасявали и милиард неща...!!!смятах ,че мога да си поверя живота на него без да се замисля!и съм го правил!!скарах се с най-близките си роднини ,защото нещо не се разбираха с него...!!! зверско приятелство!!! и когато се запознах с жена ми и тръгнахме,явно и той я харесал!!ма си трае...!!! ако ми беше казал,че я иска нищо чудно и да бех отстъпил...!!! той ,обаче мълчи!! и докато той си беше в софия ,а аз далече в търново ,се вижда с нея постоянно ,майка му и говорила как не съм за нея и като видели ,че нищо не става и тя не кълве -взе че изплеска една стара история с едно старо гадже и тя реве и звъни и не можем да се оправим!! и аз докато пребегам до софия да оправя батака му звъня на него да помага докат дойда ,а то -той се оказа точно инициатора на целата вакханнлия...!!! разбрах после от къде ми е дошла жегата и половин година не можех да повярвам!!
така и вече не сме приятели!!! момичето ми е жена!!!!
та стават такива неща-не си го слагай на сърце,въпреки че знам ,че е трудно!!! ше мине!! и не вярвай никога на 100% на никой дори и на себе си!! остави си там 2-3% за шанса да не стане ,както го мислиш!!!
една малка вметка:
имах приятел!най-добрият!!ама като казвам най-начи най....!!! години,много години сме делили всичко...!!яли сме по половин филия с оцет да не умреме от глад,пушили сме хиляди цигари на по половина,щото нямахме пари...!!! срали сме си в гащите и кво ли не и живота сме си спасявали и милиард неща...!!!смятах ,че мога да си поверя живота на него без да се замисля!и съм го правил!!скарах се с най-близките си роднини ,защото нещо не се разбираха с него...!!! зверско приятелство!!! и когато се запознах с жена ми и тръгнахме,явно и той я харесал!!ма си трае...!!! ако ми беше казал,че я иска нищо чудно и да бех отстъпил...!!! той ,обаче мълчи!! и докато той си беше в софия ,а аз далече в търново ,се вижда с нея постоянно ,майка му и говорила как не съм за нея и като видели ,че нищо не става и тя не кълве -взе че изплеска една стара история с едно старо гадже и тя реве и звъни и не можем да се оправим!! и аз докато пребегам до софия да оправя батака му звъня на него да помага докат дойда ,а то -той се оказа точно инициатора на целата вакханнлия...!!! разбрах после от къде ми е дошла жегата и половин година не можех да повярвам!!
така и вече не сме приятели!!! момичето ми е жена!!!!
та стават такива неща-не си го слагай на сърце,въпреки че знам ,че е трудно!!! ше мине!! и не вярвай никога на 100% на никой дори и на себе си!! остави си там 2-3% за шанса да не стане ,както го мислиш!!!
Последна промяна SKISA на 31 Юли 2008, 11:38, променена общо 1 път
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа:...
Абе пак си късметлия, че жена ти се е оказала човек. Моята бивша се оказа, че цяла година се плющяла едновременно и с мен и с "най-добрия ми приятел"

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Сони , ти го написа. Лошото в случая че много малко хора ще разберат точно какво е написал тои. Включително и бившата приятелка ... това да слушаш завистници и така нататъка не е работа

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3