Vizte na kavo popadnah.....
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Vizte na kavo popadnah.....
.........
Автовоз с азербайджанска регистрация се обърна на пътя Връшка чука край Видин. 8-те луксозни лимозини BMW, разпилени по шосето, били отчайващо потрошени. Полицията предполага, че шофьорът на автовоза, 48 г. софиянец, е заспал зад волана.
..........
Ei toja shofior kakvo da go pravish????? Ako pitate mene : boj, ...цензура... izhvarlqne v Dunava.
Автовоз с азербайджанска регистрация се обърна на пътя Връшка чука край Видин. 8-те луксозни лимозини BMW, разпилени по шосето, били отчайващо потрошени. Полицията предполага, че шофьорът на автовоза, 48 г. софиянец, е заспал зад волана.
..........
Ei toja shofior kakvo da go pravish????? Ako pitate mene : boj, ...цензура... izhvarlqne v Dunava.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Vizte na kavo popadnah.....
Един написа:.........
..........
s boi i izhvurliania v dunava niama da vurnesh parite za shtetite...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Споко колите са застраховани 100%
Даже ако земе да се обърне някой автовоз с Е36-и и да ги продадат по 2 за 1лев най-добре 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
5 мнения
• Страница 1 от 1