Как се изложихме в Европа... Дайте по един подпис...
Модератор: Общи модератори
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май...........
И пожарникар не ни беше управлявал още и той ше дойде на власт ама.....

bozukov_g написа:Аве колеги адски ми е писнало вече бомба ли да им метнемкво да правиме вече незнам. Оправия маи няма А???
ааа бомби.. ракети с калиев нитрат или със к.перхлорат ще направим бе...

- agent smit
- младши ентусиаст
-
BiTurbo написа:абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май...........
Едва ли ще се коалира с Доган и с БСП. По скоро с Царя може да скалъпят нещо нали си е царско чадо и той, но и това ме съмнява.
Друга евентуална коалиция е със СДС, поне те му дадоха да разбере че са готови на това. Абе незнам ще видиме. Изборите ще покажат.
Сега е по-важно да се направи нещо и да си замине това правителство, да се изчистим малко от този паразит ДПС.
Прави ли ви впечатление, че политиците на Доган са много по-методични и логични в изказванията си от тези на БСП и НДСВ? Това е много ама ного опасно според мен.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
ja написа:BiTurbo написа:абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май...........
Едва ли ще се коалира с Доган и с БСП. По скоро с Царя може да скалъпят нещо нали си е царско чадо и той, но и това ме съмнява.
Друга евентуална коалиция е със СДС, поне те му дадоха да разбере че са готови на това. Абе незнам ще видиме. Изборите ще покажат.
Сега е по-важно да се направи нещо и да си замине това правителство, да се изчистим малко от този паразит ДПС.
Прави ли ви впечатление, че политиците на Доган са много по-методични и логични в изказванията си от тези на БСП и НДСВ? Това е много ама ного опасно според мен.
точно тва е колега напълно съм съгласен за мен първата стъпка към по-добро правителство е да се махнат тия турци от управлението, че от тях идва цялата работа вече повече от 15г ни управлява тоя Доган, мамицата му !!

зтва аз си мисля че за да се спасим от турците на първо време не ни тряяя подписка а на следващите избори просто тряя всички да идем да гласуваме........ щото като гласоподаватели и Доганчо с негови твърд електорат си зима винаги едни яки места на първия ред в парламента

Продължават да се подиграват с нас! След като си решиха проблемите взеха че си гласуваха дълга почивка
http://dnes.dir.bg/2008/07/30/news3245096.html

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bobi_maxo написа:Продължават да се подиграват с нас! След като си решиха проблемите взеха че си гласуваха дълга почивка![]()
38 дни почивка!!!

гражданите имат по 14-20 максимум
тези са си "ГЛАСУВАЛИ" 2 пъти максимума

кретени!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
майка им мръсна, не мина вота, говорят само как трябва да се работи усилено, а санкций за провалените министри няма....... Слушайте комуснистите скапани какви ги говорят.. Ако някой на изборите пак гласува за тея парти, той едва ли ще бъде българин........а някаква мръсна утрепка смотана.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
При обсъждането на вота управляващите постоянно разправяха как това било губене на ценно време, неможели да приемат важни закони, а сега с тази почивка която си спретнаха отново показаха колко им пука за България.
Лошото е, че като сметнем пенсионерите с промити мозъци, купените цигани и негласуващите обидени българи, пак БСП ще спечели ако има избори сега

Лошото е, че като сметнем пенсионерите с промити мозъци, купените цигани и негласуващите обидени българи, пак БСП ще спечели ако има избори сега