Относно пребоядисването
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..

пс.ина4е колега и в талона на моята пише бяла,ма още не сам ходил в кат и си карам така а ина4е е бяла с 4ерни капаци сега

euroto написа:Верно е кофти. Ами майната и ... кола се прави .... ти да си ОК .. другото ............ а това за боята дето са ти писали АКТ направо ме разсмива. Аз съм карал така и са ме спирали и винаги си минавах без дори да давам пари, но всичко е до късмета .....
Са ако кажеш и по кой член е писан?

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
GVT написа:euroto написа:Верно е кофти. Ами майната и ... кола се прави .... ти да си ОК .. другото ............ а това за боята дето са ти писали АКТ направо ме разсмива. Аз съм карал така и са ме спирали и винаги си минавах без дори да давам пари, но всичко е до късмета .....
Са ако кажеш и по кой член е писан?Бегай да го обжалваш,ще отпадне.
Колеги, те ми писаха щото с моя късмет днеска дето имам ми се падна същия полицаи където преди 4 месеца на БМВ-то ми има фолио и на предните и ме беше спрял и му бях казал си ебава мамата и ми беше писал и вика ..... ооооо, ама с тебе не се ли знаем от някъде и аз викам може и той от Ломско Шосе с една 5-ца

еми по ЧЛ.138 ал.1 от ЗДвП .... като ми каза това по-горе дали се помним и вика след 5 минути и сега господине и на вас да съставим един АКТ и аз като видях и ми стана ясно няма мина метър викам "нали знаеш през коя глава ми е

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2