Статия която ще ви накара да се замислите как да шофирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Статия която ще ви накара да се замислите как да шофирате

Мнение от devil_power » 21 Юли 2008, 18:17

Има доста гадни снимки така че ако сте хора, които не понасят такива картини не отваряйте линка. ( Нищо лично просто информация).

Просто снимките са качени за да послужат за пример - до какво може да доведе неразумното поведение на пътя...и че някой нямат късмета да умрат.

http://kartuning.ru/pics/index.php?idi=62&razdelid=6

Само безаварийни пътувания !

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 21 Юли 2008, 19:33

---Мислете с главите си.Това е от мен.Желая само безаварийни километри на всички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 21 Юли 2008, 20:49

Не знам какво да кажа, всичко ми се струва тъпо неуместно.. :confused: Трябва да мислим с главите си, за тфа ги имаме, нали?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 22 Юли 2008, 20:36

Много гадно, и все пак е уцеляла. А колко много загиват :(
Като се замисля не съм сигурен в тази ситуация, дали не е по добре да си заминеш, от колкото да живееш с тези увреждания и да бъдеш отхвърлен от обществото, но по скъпо от живота няма..

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 22 Юли 2008, 21:54

ужасна работа :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Юли 2008, 22:32

и преди беше пускано това...
дано да помогне за повече разум на пътя :confused:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 24 Юли 2008, 18:49

Няма да помогне колеги. На 20.07 се прибирах от морето когато около Лозенец един човек на 200 метра пред мен се опита да изпревари друга кола. Един от моето платно го върна обратно и го остави там завинаги. И тогава си зададох 2 въпроса: човекът който направи рисковото изпреварване е видял че идва кола и пак е тръгнал - на какво се е надявал; и второ защо всички българи се мислим за неуязвими, а стотни от секундата преди да стане белята се молим да върнем времето назад............. но не можем. Пиша това защото тези които видяха какво стана караха в продължение на 50-60 км, като спазваха всички ограничения. Учудващо е нали, все пак на пътя София-Бургас всеки доказва себе си. И след тези 50-60 км. всеки пак си подаде газ, ама както си трябва. Хората забравят какво са видели и какво може да им се случи, ако не им се повтаря често, затова нека поне ние да даваме пример с умерено шофиране, все пак имаме малко по-мощни автомобили от средния клас. Сигурно ще се намерят състезатели, които да ме опонират с думите "аз толкова съм карал........" или "не ми давайте акъл, а пари" и т.н., но всички знаем, че добрия шофьор не е този който дава газ (и баба ми да кача и тя може), а този който знае каде и как може да дава газ.

Назад към Извън Темата