BMW от англия
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някой
печелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд)
печелил съм компресор за 1600лв, 1600лв нямам и компресор също. търсиха го оня с некви комисии там и некви разправии... ефект 0
преди месец имам уж пратени брони и фарове за 2000лв. 2000лв нямам, брони и фарове също. пак ще се разправяме ама от сега си знам ко ше стане.
тва само някои идеи, че нещата не са такива, квито изглеждат на пръв поглед.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bum_bum написа:печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някойпечелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд)
печелил съм компресор за 1600лв, 1600лв нямам и компресор също. търсиха го оня с некви комисии там и некви разправии... ефект 0
преди месец имам уж пратени брони и фарове за 2000лв. 2000лв нямам, брони и фарове също. пак ще се разправяме ама от сега си знам ко ше стане.
Провъзгласявамете за шаран на годината

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако ги чакаш у БГ май никога нема ги дочакаш 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Bavarec*** написа:bum_bum написа:печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някойпечелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд)
Провъзгласявамете за шаран на годината![]()
![]()
Не ме мисли ти мен

Идеята ми е, че не винаги евтиното е евтино и ако бях немец или англичанин и някой ме извози така там му спукват задника, защото ония имат 100 служби, които защитават потребителя, но понеже съм от Булгариастан всичко се изчерпва до едно "ми нищо не можем да направим господине".
И като финал само да кажа, че немците и англичаните са най- долните и пумярски нации в Европа

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2