BMW от англия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Юли 2008, 18:23

печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някой :mhihi: печелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд) :roll: печелил съм компресор за 1600лв, 1600лв нямам и компресор също. търсиха го оня с некви комисии там и некви разправии... ефект 0 :mhihi: преди месец имам уж пратени брони и фарове за 2000лв. 2000лв нямам, брони и фарове също. пак ще се разправяме ама от сега си знам ко ше стане.
тва само някои идеи, че нещата не са такива, квито изглеждат на пръв поглед.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Юли 2008, 19:23

bum_bum написа:печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някой :mhihi: печелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд) :roll: печелил съм компресор за 1600лв, 1600лв нямам и компресор също. търсиха го оня с некви комисии там и некви разправии... ефект 0 :mhihi: преди месец имам уж пратени брони и фарове за 2000лв. 2000лв нямам, брони и фарове също. пак ще се разправяме ама от сега си знам ко ше стане.

Провъзгласявамете за шаран на годината :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 21 Юли 2008, 19:29

Ако ги чакаш у БГ май никога нема ги дочакаш :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Юли 2008, 1:33

Bavarec*** написа:
bum_bum написа:печелил съм М джанти за 120лв без доставката в ибей, познайте дали ми ги прати някой :mhihi: печелил съм и големия борд за 120. познайте дали имам голям борд в колата (парите пратих, борд не получих. оня го изтриха, сега няма юзър, няма пари, няма и борд) :roll: печелил съм компресор за 1600лв, 1600лв нямам и компресор също. търсиха го оня с некви комисии там и некви разправии... ефект 0 :mhihi: преди месец имам уж пратени брони и фарове за 2000лв. 2000лв нямам, брони и фарове също. пак ще се разправяме ама от сега си знам ко ше стане.

Провъзгласявамете за шаран на годината :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не ме мисли ти мен ;)
Идеята ми е, че не винаги евтиното е евтино и ако бях немец или англичанин и някой ме извози така там му спукват задника, защото ония имат 100 служби, които защитават потребителя, но понеже съм от Булгариастан всичко се изчерпва до едно "ми нищо не можем да направим господине".
И като финал само да кажа, че немците и англичаните са най- долните и пумярски нации в Европа
:mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата