Курсове за мотоциклет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Курсове за мотоциклет

Мнение от Diablo » 11 Юли 2008, 22:46

Значи има ли някъде в района на Пловдив курсове на мотоциклет над 35о кубика? Не ми се карат 3 години МЗтки по 250 кубика, прекалено опасно е!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 19 Юли 2008, 18:06

Май никой не е карал скоро курсове за истински мотор? :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 19 Юли 2008, 18:09

Почти всички "изпитващи" за Б, карат и за А.. така че отиваш и питаш, те дори имат лепенки по колите ще видиш кой кара А.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 19 Юли 2008, 21:44

rever написа:Почти всички "изпитващи" за Б, карат и за А.. така че отиваш и питаш, те дори имат лепенки по колите ще видиш кой кара А.

Проблема не е къде да изкарам курсове за мотор :D.

От нова година има нов закон, който казва, че ако караш курса на МЗ, ЧЗ, а именно мотор под 350 кубика - на каквото се карат всичките курсове до момента в БГ, нямаш право да караш 3 години мотор над 350 кубика. Закон - пишат ти забележка в книжката под точка 12.

Та - има ли начин да се кара на истински мотор?

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 19 Юли 2008, 22:00

Еми то това 3 години е задължително до колкото знам това е стаж а ако имаш 21 и караш дори и на мз-та пак ще караш над 350 ако те интересува нещо повече иди в училището ми Антон Иванов-ПГпоМ до затвора в кичука отзад има едни гаражи и полигон разпитай там инструкторите как стоят нещата ако не ти се ходи пиши ми ЛС за да ти дам номера на един от инструкторите ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHVEDA » 19 Юли 2008, 22:02

Преди около два месеца изкарах категория А и сега си карам без никаква забележка в книжката или талона.За Пловдив не знам къде може да изкараш,но курса е около един месец и имаш и листовки.Аз намерих една връзка в Плевен и там се явих на изпит,не съм ходил на нищо,и ми струваше със сто лева по малако от София с гарантирано вземане на изпит.Ако още с нещо мога да съм ти полезен питай!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 20 Юли 2008, 0:03

go4et0o написа:Еми то това 3 години е задължително до колкото знам това е стаж а ако имаш 21 и караш дори и на мз-та пак ще караш над 350 ако те интересува нещо повече иди в училището ми Антон Иванов-ПГпоМ до затвора в кичука отзад има едни гаражи и полигон разпитай там инструкторите как стоят нещата ако не ти се ходи пиши ми ЛС за да ти дам номера на един от инструкторите ;)

Давай телефона на право:)). Аз карах курса, но не се явих на изпит, щото ми казаха, че нямам право. В БГ ми е през оная работа, ама искам в Германия да си карам, а тук се заяждат!
Казваш скоро си карал и нямаш нищо писано под точка 12 в книжката?

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 20 Юли 2008, 0:17

Имаш ЛС ! ;)

Назад към Извън Темата