Интернет в Поморие?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Интернет в Поморие?

Мнение от Иво » 09 Юли 2008, 23:49

Здравейте, скоро заминавам за Поморие за почти месец и искам да си пусна някакъв интернет там. Кварталът е Сава Катрафилов ако не се лъжа, на 3 мин. пеша от общината. Въпросът е, че искам да се абонирам и когато ходя там да си плащам. Имам си апартамент, но нямам представа как е положението с интернета в Поморие. Някой ако има по-запознат ще съм му благодарен да ме светне :) Благодаря предварително 8)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 09 Юли 2008, 23:58

ми ако имаш телефон , пускаш една заявка в сите-а на бтк и колетчето със сичките ципий ти идва до седмица ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Юли 2008, 0:20

Да, да подчертая, че нямам телефон, а и да имах никога не бих се пуснал с БТК :)
Изображение
Изображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 10 Юли 2008, 9:40

Звъни в Общината и искай да те свържат с Информация от там вече провери кой предлага интернет и така ще се свържеш с тях и ще се разберете как да стане дали ONLINE молба да си попълниш или искат да си на място ;) но ако искат на място помолиги да ти я заведът още от сега защото има да чакаш после докато дойдат

Надявам се да съм ти бил полезен

Назад към Извън Темата