Номер за спешни случай 112
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
Абе аз май съм гледал частни линейки... Дали се бъркам 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
Знам, че в Пловдив има частна спешна помощ, но за София не знам.
Иначе, това 112 което работи в момента е само за пред ЕС за да отпуснат пари за целия проект. И след това вече ще започне да функционира "нормално".
Иначе, това 112 което работи в момента е само за пред ЕС за да отпуснат пари за целия проект. И след това вече ще започне да функционира "нормално".
- KickingKing
- ентусиаст
-
А някой знае ли от къде може да пуснем оплаквания? Писна ми в тая държава да се прави нещо щото "да мине номерът". silkoz или нещо друго???

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
Пробвай в Министерство на здравеопазването или Министерство на бедствията и авариите. Но и да се оплачеш, файда няма. Те сигурно получават по n на брой оплаквания на ден.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Не ме разбра... Да се оплача в ЕС, не в БГ.. Тука файда никаква, но ако ЕС получат 5000 оплаквания може и да почнат да обръщат внимание на това.

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
Да, добра идея, но да не забравяме все пак, че това е нова система, а както се развиват нещата при нас... ще изтече доста вода докато заработи нормално. А и диспечерите няма да са ниво лекар или парамедик. Хубаво е докато работят старите спешни номера, те да се използват. Трябва да се радваме, че не са решили изведнъж да ги заменят с 112, защото едва ли баба Пена от Долно Нанагорнище щеше да знае.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2