Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
///peter написа:СКИСА, скицо, сега трябва да бягаш със семейството, това което вали е киселинен дъжд
аиде отидоха ми и домастите

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:СКИСА, скицо, сега трябва да бягаш със семейството, това което вали е киселинен дъжд
аз ше бегам на снейк на купона...!!! там нема да вали-поръчал съм!!
петре,ако си немаш пишка да си играеш -намери си неква друга залъгалка...!! пипай си чурката на скришно и не се закачай с ората... !!
има една друга тема "Защо съм толко тъп?" ма от нея само заглавието ти върши работа!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///peter написа:СКИСА, скицо, сега трябва да бягаш със семейството, това което вали е киселинен дъжд
аз ше бегам на снейк на купона...!!! там нема да вали-поръчал съм!!
петре,ако си немаш пишка да си играеш -намери си неква друга залъгалка...!! пипай си чурката на скришно и не се закачай с ората... !!
има една друга тема "Защо съм толко тъп?" ма от нея само заглавието ти върши работа!!
Ще може ли да не ме обиждаш, че ми става кофти

А ако беше поне малко умен, както го изкарваш щеше да разбереш за какво ти говоря

- SKISA
-
-
вчера може и да ти се е струвало интересно,въпреки че на хората там не им беше...!! аз продължавам да смятам,че съвета ми ,когато не знахме кво е гръмнало беше нужен и на място!! неска вече малко не е толко интересно да се бъзикаме...!почва да писва...!! ако не ме закачаш-и аз нема да те обиждам!!! ако смяташ ,че ше те трая да ми подфърляш още дълго разни глупости си се объркал...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:вчера може и да ти се е струвало интересно,въпреки че на хората там не им беше...!! аз продължавам да смятам,че съвета ми ,когато не знахме кво е гръмнало беше нужен и на място!! неска вече малко не е толко интересно да се бъзикаме...!почва да писва...!! ако не ме закачаш-и аз нема да те обиждам!!! ако смяташ ,че ше те трая да ми подфърляш още дълго разни глупости си се объркал...
Прав си че ти подхвърлям глупости (ти ги казваш тези неща и сам ги определи в истинското им качество сега!).
Но ако беше малко запознат от материята по която така компетентно се изказа вчера, щеше да знаеш че дъжда който падна сега е наистина по-киселинен от нормалното

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jArGoN_LaDy написа:Айде разправиите на ЛС.Май ще има ключ на тази тема.

- SKISA
-
-
дъжда от ...краставицата или гъбата отдавна е отлетял по вятъра-едва ли е останала няква концентрация да ни навали сега!! няма връзка с вчерашните взривове и не е толкова концентрирано ,за да ни се изсипе на главите днес...!!
аз мое да не съм компетентен...знае ли човек! който е решил да послуша-негова си работа!! не е най-умното нещо да лети облак прах към теб и да не знаеш от кво е и да викаш:нема страшно беее...нищо нема да стане! и да не земеш мерки... кой говори глупости да си преценяват хората дет четат
аз мое да не съм компетентен...знае ли човек! който е решил да послуша-негова си работа!! не е най-умното нещо да лети облак прах към теб и да не знаеш от кво е и да викаш:нема страшно беее...нищо нема да стане! и да не земеш мерки... кой говори глупости да си преценяват хората дет четат
- SKISA
-
-
jArGoN_LaDy написа:Айде разправиите на ЛС.Май ще има ключ на тази тема.
айде па ти не давай акъл кой с кой да говори и как...!!
Последна промяна SKISA на 04 Юли 2008, 16:39, променена общо 1 път
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
SKISA написа:jArGoN_LaDy написа:Айде разправиите на ЛС.Май ще има ключ на тази тема.
аре па ти не давай акъл кой с кой да говори и как...!!
Айде ти пък веднъж постъпи като човек с акъл и не ми се заяждай, ако обичаш.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Azrail
- UFO Pilot
-