Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
На път за морето....един приятел не спря да търси кусури на колата - нямало къде да си остави бирата...пепелника бил неудобен...отзад нямало място и облегалги на главите, харчело като лудо и тн....според мен купето е направено само и единствено за удоволствие на шофера - таблото леко клони към шофиора а подлакърика е на възможно най-удобното място, седалките /индивидуал/ са супер удобни. Досега не бях пътувал до морето с баваро но ми хареса...а и да - Не ме е яд за парите за бензин които дадох! кеф цена няма
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Карам Е39 (520), много ми харесва, имал съм и други БМВ-та през годините, наистина усещането е специфично и много готино, но не съм съгласен с някои мнения. А именно, че много вървяли. Да, има и такива, но повечето от нас не карат такива (вкл. и аз). И също ми прави впечатление, че когато съм със Сузукито (gsxr 750 мод. 2001ва) винаги се намират поне по 2-3ма на ден ентусиасти с БМВ които много държат да се състезаваме и да ми покажат колко им вървят колите. Момчета, върнете газта, опитите ви са обречени
Те БМВ-тата са си готини дори и да не са най бързите

Те БМВ-тата са си готини дори и да не са най бързите