Въпрос за обжалване на акт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 29 Юни 2008, 19:17

Веселин|Василев написа:Найстина има знак 50км така, че напълно оправдан акт. Мен също ме засичаха там, но минах с 10лв. :mhihi:

Пробвах и с 20, ама не искаха ....излязоха ми с версията за "новите" радари , които "не можеш" да излъжеш :nono:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Юни 2008, 19:24

likeavirgin написа:
Веселин|Василев написа:Найстина има знак 50км така, че напълно оправдан акт. Мен също ме засичаха там, но минах с 10лв. :mhihi:

Пробвах и с 20, ама не искаха ....излязоха ми с версията за "новите" радари , които "не можеш" да излъжеш :nono:

Да да те даже сигурно и не са го включвали, или са ти показали последната засечена от радара, както и да е факт е, че има знак ограничение 50км, а тия в Дупница са големи ебалници то и аз незнам как минах с 10лв. Обжалвай и дано имаш успех ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 29 Юни 2008, 20:39

Много ви благодаря колеги за помощта :winky: ...ясно стана , че ще обжалвам .....дано има резултат :)

Предишна

Назад към Извън Темата