Българските жени и други му нещица
Модератор: Общи модератори
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
не съм прочел цялата тема ама това за което в началото се пише определено не е така и е така
Има си всякакви! Но от моя скромен опит свестни жени има и то доста
и то не само свестни ами и със трахотно тяло и визия и характер и всичко.
Немога да разбера защо досега някоя не е била с мен заради пари. Даже с някои момичета с които съм бил сме се карали кои да плати сметката естествено след като си тръгнем
А пък за това, че няма Мис-ка и свестна познавам много ли4но една и освен 4е е с невероятна външност а ми е и страхотна личност като характер!
просто няма две мнения за мен Българските жени са Номер 1 !
РЕСПЕКТ !!!

Има си всякакви! Но от моя скромен опит свестни жени има и то доста

Немога да разбера защо досега някоя не е била с мен заради пари. Даже с някои момичета с които съм бил сме се карали кои да плати сметката естествено след като си тръгнем

А пък за това, че няма Мис-ка и свестна познавам много ли4но една и освен 4е е с невероятна външност а ми е и страхотна личност като характер!

просто няма две мнения за мен Българските жени са Номер 1 !
РЕСПЕКТ !!!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Пич, всички познаваме красиви, скромни, богати и умни жени... Става въпрос, обаче, че като цяло, масово, така да се каже поведението и мисленето на българските момичета тотално се е извратило... Че не всички са такива - това е ясно, но голяма, даже твърде голяма част са заприличали на нищо... 

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Feanor написа:А ти не слагаш ли мъжете под общ знаменател с това изказване, м?
Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.Това,че някой някъде не му е излязъл късмета с някоя шаврантия не ме вълнува много,но факта че заради тва трябва да се обиждат всички останали,вече обижда и мен.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.Това,че някой някъде не му е излязъл късмета с някоя шаврантия не ме вълнува много,но факта че заради тва трябва да се обиждат всички останали,вече обижда и мен.
Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!
А кое автоматично ти дава право на какво е относително!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Fenka85 написа:Feanor написа:А ти не слагаш ли мъжете под общ знаменател с това изказване, м?
Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.
По същата логика - това дава право на следващия мъж да изръси нещо за "всички жени" и влизаме в порочен кръг. Не е целта да се засягаме и да отвръщаме на глупостите с глупости.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Nukem написа:Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.Това,че някой някъде не му е излязъл късмета с някоя шаврантия не ме вълнува много,но факта че заради тва трябва да се обиждат всички останали,вече обижда и мен.
Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!
кулимачната грешка

- Гост
-
Nukem написа:Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!
Еййй, гледай покрай покрай жените и некой колега може да откриеш...

Иначе колимачната грешка нема нищо общо с жените - не му вервайте...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Еи жалко че няма снимки в профилите/или трябва да си регнат незнам/ да си изберем нещо че имаше коментари който определено ми харесват и им прави чест на момичетата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш.
Въпросът е да не се поставя акцентът върху парите, щото тогава става... грозно.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Feanor написа:Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш.

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Fenka85 написа:Feanor написа:Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш.
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Aз не мога да разбера какво се чудите, че не можете да си намерите жени, като редовно ръсите тъпотии от рода "еее мани жената ве, колата е 100 пъти по- важна" или "ако ми сложат неква миска и е30- ка ше зема е30- ката" А сега таковайте си е30- ките