Българските жени и други му нещица

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 18 Юни 2008, 11:23

не съм прочел цялата тема ама това за което в началото се пише определено не е така и е така :mhihi:

Има си всякакви! Но от моя скромен опит свестни жени има и то доста ;) и то не само свестни ами и със трахотно тяло и визия и характер и всичко.
Немога да разбера защо досега някоя не е била с мен заради пари. Даже с някои момичета с които съм бил сме се карали кои да плати сметката естествено след като си тръгнем ;)

А пък за това, че няма Мис-ка и свестна познавам много ли4но една и освен 4е е с невероятна външност а ми е и страхотна личност като характер! 8)

просто няма две мнения за мен Българските жени са Номер 1 !

РЕСПЕКТ !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 18 Юни 2008, 11:58

Пич, всички познаваме красиви, скромни, богати и умни жени... Става въпрос, обаче, че като цяло, масово, така да се каже поведението и мисленето на българските момичета тотално се е извратило... Че не всички са такива - това е ясно, но голяма, даже твърде голяма част са заприличали на нищо... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 18 Юни 2008, 12:16

Feanor написа:А ти не слагаш ли мъжете под общ знаменател с това изказване, м?

Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.Това,че някой някъде не му е излязъл късмета с някоя шаврантия не ме вълнува много,но факта че заради тва трябва да се обиждат всички останали,вече обижда и мен.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Юни 2008, 12:26

Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.Това,че някой някъде не му е излязъл късмета с някоя шаврантия не ме вълнува много,но факта че заради тва трябва да се обиждат всички останали,вече обижда и мен.

Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!
А кое автоматично ти дава право на какво е относително!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Юни 2008, 12:32

Fenka85 написа:
Feanor написа:А ти не слагаш ли мъжете под общ знаменател с това изказване, м?

Някой слага мен и достатъчно добри,умни и верни жени в общ знаменател,което автоматично ми дава право да сложа всички мъже под общ знаменател.

По същата логика - това дава право на следващия мъж да изръси нещо за "всички жени" и влизаме в порочен кръг. Не е целта да се засягаме и да отвръщаме на глупостите с глупости.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 18 Юни 2008, 13:22

Nukem написа:

Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!

кулимачната грешка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Юни 2008, 13:31

Nukem написа:Сега нали се сещаш за мисълта ''Не прави оценка сам на себе си ,а остави другите да преценат''!Не можеш да твърдиш че си от добрите,умните и т.н защото твоето мнение е субрктивно!Все едно да мериш към осови точки само в едно положение на кръга на тоталната станция и да не отчиташ кулимачната грешка и да твърдиш че грешката ти в посоката е под 1см!

Еййй, гледай покрай покрай жените и некой колега може да откриеш... :mhihi: И после не се въртяло всичко около тях... :mhihi:
Иначе колимачната грешка нема нищо общо с жените - не му вервайте... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 18 Юни 2008, 13:59

Абе, стига сте се яли :)
Ето ви нещо свързано с темата, да се посмеете малко :mhihi:

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 18 Юни 2008, 14:25

Не съм чела всичко , но мисля , че е по темата :)
Ето ви и женската гледна точка :)
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Юни 2008, 14:40

Еи жалко че няма снимки в профилите/или трябва да си регнат незнам/ да си изберем нещо че имаше коментари който определено ми харесват и им прави чест на момичетата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Юни 2008, 14:48

Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш. :)
Въпросът е да не се поставя акцентът върху парите, щото тогава става... грозно.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 18 Юни 2008, 14:53

Feanor написа:Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш. :)

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2008, 14:58

Fenka85 написа:
Feanor написа:Дайте да не обръщаме темата на "имат ли връзка парите със щастието". Много ясно, че не е лесно да си щастлив ако нямаш какво да ядеш и винаги ще си по-щастлив ако можеш да заведеш половинката в хубаво заведение и с колата, която искаш да караш. :)

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
:ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юни 2008, 16:48

Aз не мога да разбера какво се чудите, че не можете да си намерите жени, като редовно ръсите тъпотии от рода "еее мани жената ве, колата е 100 пъти по- важна" или "ако ми сложат неква миска и е30- ка ше зема е30- ката" А сега таковайте си е30- ките :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата