Изненада!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Юни 2008, 9:07

M2PR написа:Днеска видях подобна грозна картинка на Л.Кошут мисля че беше, един компакт е36 му бяха направили фара на сол, в смисъл, то беше очевидно, че някой не се е "ударил, без да иска", ами явно го е направил съвсем умишлено, защото нямаше изкривена броня или нещо такова
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

да не е един синичък с ниско окачване :roll:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 16 Юни 2008, 10:19

:OT:
Веско - нЕма смисъл, бате!
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 16 Юни 2008, 13:47

SpUd3r написа:пешеходна е, ако искат и ще легнат.
Мене ме е яд, че не съм някъв голям изрод, вееднъж спирам на пешеходна и минаваше една възрастна жена, която чак благодареше, че аз и едно голфче бяхме спряли да мине и някъв с 1 опел отзад свирка та свирка, еееее такива направо да ги трошиш целите :evil:

решението е много лесно..пускаш аварийни,излизаш от колата,заключваш я,един мазен среден пръст на убитака дето бибипка и тръгваш ...веднъж го направих и ония така се изнерви на една крачка от инсулт беше и аз се хилех :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Юни 2008, 1:37

Веселин|Василев написа:
Evelin Cotsev написа:
Веселин|Василев написа:Веднъж се развиках на едни боклуци да вървят по бързо по тая пешеходна пътека, че не е за разходка и после си намерих колата с надран капак и калник :evil: Да не си правил некви изцепки?

мое ли да сте такива селяни у перник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Евелинчо много си забавен да знаеш! Това за да трупаш мнения ли го написа или просто искаш да видиш реакцията на останалите, като те видят в такава "селска" светлина в която ти си главния герой! Можеш да си спестиш за в бъдеще изказвания от този род!! Винаги съм толерирал пешеходците къде и да било независимо от обстоятелствата, дали ми свирка някой отзад, дали бързам и т.н, но има плужеци които го правят нарочно не говоря за такива на които им е трудно да ходят, а за тъпаци които си мислят, че като се гаврат по този начин стават велики, но няма да коментирам повече защото сигурно сте ме разбрали погрешно в това което съм написал.

Извинявам се на мода и на автора на темата!

бе аз не знам колко голям селянин съм , ама да се развикаш на пешеходната пътека ... нали знаеш че са с предимство и ако си на тяхно място и тебе ще те боли .... за ония дето чака. а че има и пълни лекета пешеходци има , но то навсякъде има такива . аиде със здраве и не се обиждаи , маитап си правех
It`s party time !

Предишна

Назад към Извън Темата