Отборът на BMW влиза в решаващата серия от мачове
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
THE DUNK MACHINE написа:Първо искам да се извиня на всички - на целия отбор и многобройната агитка за автогола![]()
Благодаря на всички Вас които дойдохте да ни подкрепите в най-важния мач през този сезон въпреки лошото времеи съжалявам че не можахме да Ви зарадваме с победа
![]()
Точно в такива трудни мачове се изгражда отбора - през този сезон показахме че вървим във възходяща градация и не спираме да се развиваме. Сезона разбира се не е свършил и до края ще е много интересно и напрегнато, като ние сме в по-изгодна позиция в момента защото вече нямаме какво да губим и напрежението ще е много по-голямо при другите отбори. Играем на 100% до края и те така. Звездите ми го говорят че съдбата на титлата ще се решава в последния кръг когато играем с Арсенал![]()
Евала на Мето за организацията с медиите, спонсора и невероятните момичета на Jim Beam - момичета, ако четете форума аз съм високото момче 0888897584 - по всяко време![]()
ти така говориш щото си гузен са и тука за сплотяване на отбора

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Въпркеи загубата на БМВ, купона не свърши на терена..
всичко продължи с любнимата марка и любимия алкохол в известна столична автомивка

всичко продължи с любнимата марка и любимия алкохол в известна столична автомивка

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4