Отборът на BMW влиза в решаващата серия от мачове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 09 Юни 2008, 16:57

THE DUNK MACHINE написа:Първо искам да се извиня на всички - на целия отбор и многобройната агитка за автогола :help:

Благодаря на всички Вас които дойдохте да ни подкрепите в най-важния мач през този сезон въпреки лошото време :bowdown: и съжалявам че не можахме да Ви зарадваме с победа :evil:

Точно в такива трудни мачове се изгражда отбора - през този сезон показахме че вървим във възходяща градация и не спираме да се развиваме. Сезона разбира се не е свършил и до края ще е много интересно и напрегнато, като ние сме в по-изгодна позиция в момента защото вече нямаме какво да губим и напрежението ще е много по-голямо при другите отбори. Играем на 100% до края и те така. Звездите ми го говорят че съдбата на титлата ще се решава в последния кръг когато играем с Арсенал :idea:

Евала на Мето за организацията с медиите, спонсора и невероятните момичета на Jim Beam - момичета, ако четете форума аз съм високото момче 0888897584 - по всяко време ;) :winky:

ти така говориш щото си гузен са и тука за сплотяване на отбора :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 12 Юни 2008, 15:56

Въпркеи загубата на БМВ, купона не свърши на терена..
всичко продължи с любнимата марка и любимия алкохол в известна столична автомивка :)

ИзображениеИзображение
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Предишна

Назад към Извън Темата