Магазин в София...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Магазин в София...

Мнение от -Maxxx- » 11 Юни 2008, 12:26

В София има ли магазин на Gravis Footwear ?... или магазин в който се продава тяхна стока, а именно джапанки..

Ще съм много благодарен ако ми съдействате, заюото се затруднявам да намеря в нета информация...

п.п.Страшни модели джапанки имат... уверете се сами (а и цените са сносни) http://www.gravisfootwear.com/Products/ ... dals/49303
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юни 2008, 12:58

ииииииии утрепали са се да одим по главната с тех :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от LiKMO » 11 Юни 2008, 13:29

На патриарха малко след попа в посока ндк от дясната страна има магазин за спортни стоки - Select се казва...там продават gravis,burton,dragon и т.н. магазина се намира от дясната страна на улицата точно преди фризьорския салон на душкин ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Магазин в София...

Мнение от SlipKnoT » 11 Юни 2008, 13:30

-Maxxx- написа:В София има ли магазин на Gravis Footwear ?... или магазин в който се продава тяхна стока, а именно джапанки..

Ще съм много благодарен ако ми съдействате, заюото се затруднявам да намеря в нета информация...

п.п.Страшни модели джапанки имат... уверете се сами (а и цените са сносни) http://www.gravisfootwear.com/Products/ ... dals/49303

Виж в "PARK" на Гурко, като тръгнеш от бул.Левски нагоре към Шишман от ляво има един магазин "Insomnia" след него е "PARK". ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 12 Юни 2008, 1:10

///peter написа:ииииииии утрепали са се да одим по главната с тех :mhihi:

Хаха... смей се, смей се, на 20 минути разходка от дома ми се намира плажа, не са ми да "одя по главната" с тях...

Колеги благодаря.. поръчах си ги от един сайт с плащане при доставката, но определено ще са ми от полза да ги знам тези магазини :bowdown:
Изображение

Назад към Извън Темата