Отностно тунинг аксесоари.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Отностно тунинг аксесоари.

Мнение от Kompressor » 09 Юни 2008, 11:33

Значи пиша тук, защото искам да питам за централата на МОМО, която е в Италия как мога да се свържа?Или по скоро ако някой от форума е бил в някое от техните магазинчета ама по заредените със стока, че желая един волан и смятам да пратя сестра ми, която е във Виена до Италия.Ако можете да ми дадете координати ще съм ви благодарен.Търсих в сайта им ама там трябва да гледам държави после области а аз не ги знам в Италия.
Благодаря предварително! :)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 18:44

Ако плащаш разходите, може и мен да ме пратиш- няма да ти откажа :mhihi: Сега сериозно- порови по- настоятелно в нета. Все ще излезе нещо конкретно.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 19:08

Ето ти линк. Опитай от него:
http://www.momo.it/
Има адрес и телефони също:
MOMO S.r.l
Via Winckelmann, 2
20146 Milano - Italy
Tel: +39 02 424112
Fax: +39 02 42411299
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kompressor » 10 Юни 2008, 0:25

Благодаря колега но пробвах на тези телефони, ама незнам защо или не дигат или дава заето???Явно ще трябва на късмет да се кара и това е.Става въпрос че има ново излезнал волан хубав, който е за дрифт.И понеже разтърсихме някой магазини ама казаха че при тях новите стоки идвали с бая закъснение, а следващия интересен момент е това, че питаме за връзка с централния магазин или тези в Италия и защо не си дигат тел-а... Обаче отговори няма :shock: !Все пак ще пробвам чрез още няколко имейла и телефони... Пък да видим.Благодаря ти все пак колега за помоща, която положи да ми помогнеш.

П.П. Отностно пращането ако следващия път немога да пратя сестрата може да ти се обадя да ходиме заедно до там и да обереме магазина!!! :mhihi:

Назад към Извън Темата