Извинение
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Извинение

Сигнала с аварийките явно бе поздрав, но тъй като колата бе непозната за мен, се досетих, че това е човек от форума, което и ме накара да напиша това извинение.Зад волана бе сина ми- все още неправоспособен водач, а аз бях прекалено зает да следя действията му, за да отговоря на поздрава .Малко по-късно пообиколих града, с надеждата да открия въпросния автомобил, но уви...
Колега, благодаря за поздрава и ИЗВИНЯВАЙ че не отговорих ! Дължа почерпка и следващия път, като се засечем, направо размахай ръце пред мен, но внимавай да не би баварката да я управлява сина ми, че ще стане една...

п.с.: Ако съм цопнал темата на неподходящо място, моля някой модератор да я премести където трябва. тенк ю

Хехе то и аз един път тука из надежда взех да покарам на брат ми кораба, и един съфорумец със е34 още беше със номерата от събора ме поздрави със светлинния клаксон ма и аз до де разбера за кво ми светка
щото не съм свикнал да ме поздравяват
, ма и карах колата за 2ри път мисля, че беше, до де се ориентирам. не можах да му светна, е иначе му махнах в последния момент, незнам дали ме е видял, а и брат ми му махна щото седеше до мене. Такаче ако чете това да се чувства поздравен
Иначе е радостно това, че има колегиалност и уважение между бмв ентусиастите
Пожелавам на сина ти много безаварийни километри
пък и на мене си пожелавам, че и аз имам от скоро книжка, а и като цяло карам рядко, а вече имам 1-2 леки произшествия,
е надявам се в бъдеще да не стават инциденти 

Иначе е радостно това, че има колегиалност и уважение между бмв ентусиастите

Пожелавам на сина ти много безаварийни километри

3 мнения
• Страница 1 от 1