Сам в BMW Welt : )

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Май 2008, 21:59

Поздравление за това невероятно преживяване. Бих отишна до Мюнхен само заради BMW Welt, просто това трябва да се види.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Май 2008, 22:06

zvezdo88 написа:Като гледам си си прекарам перфектно :) както казват колегите дай боже всекиму :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 27 Май 2008, 1:35

Имах удоволствието да посетя BMW Welt тази година. За мен лично това творение е просто .... Гениално! Начина, по който е поднесена информацията за отделните модели, системи в автомобилите, всичко е в интерактивна форма и с възможност за всеки един посетител да разбере в най - общ смисъл как работи едно БМВ и какви неща предлага на клиентите си. Не разбирам от вътрешен дизайн и тн. , но интериора найстина много ме грабна. Всичко беше в бяло. Множеството интерактивни забавления, автомобили, екрани не ми пречиха да седна в кафенцето и да се чуствам у дома си. Адски стилна, интересна и модерна постройка. И всичкото това поднесено по съвсем ненатрапчив начин. Пожелавам на всеки един от вас влюбен в БМВ да посети BMW Welt. Има какво да се види и научи според мен.

П.С. Абе ся забелязах. Кога ще ми се махне тва "младши ентусиаст" над аватарчето ? От 6 години съм в тоя форум дее**а мааму... :mhihi: :mhihi: :mhihi: верно не пиша толкоз ама бая попрочетох ;) :mrgreen: :smoke: :have one: :have one: :type:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 27 Май 2008, 10:28

Страхотно изживяване е било :!: :)
21/02/08...speechless

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 27 Май 2008, 10:37

аз мисля да си направя рожденния ден в BMW Welt.
Ама няма да поканя никой - ще си ходя от кола на кола САМ-САМИЧЪК и ще си пия шампанско за мое здраве! :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата