Благодаря!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Май 2008, 16:52

Иво написа:
bam-bam написа:
lubeto написа:колкото пъти съм имал допир с него винаги съм оставал с добри чувства :D

колега не така че човек може да си помисли нещо :uups:

Момче, пак започваш да дразниш. Човекът си е пуснал тема да благодари, а ти все ще се направиш на оригинален. Не си оригинален. Дразниш, разваляш темите и ги подкарваш към СПАМ. Единсветно ти го прочете това за допира в хомосексуалния му смисъл, това какво ти говори? Пак се смятай за предупреден официално. Амнистирахме те въпреки, че другите двама администратори бяха категорично против, но е много лесно да напуснеш пак и да си търсиш проксита, за да драснеш някоя глупост.

как кажеш шефе ;)
... доста злоба и омраза има у вас хора дайте малко по споко ... човек да не си направи шега и да вкара малко хумор но кои да го различи .... сигурно в мен е грешката че сте толко спечени и сдухани като цяло и не само вие де ... целия БГ народ е така изграден на нервна основа но сигурно и за това сам виновен ... неможе да се забавлявате и да правите елементарни разлики .. ако идеята ми беше да обидя някои щех да го направя по грубо :idea:

п.п. най малко ти пък Ифчо знаеш кога обиждам и целя нещо (от дълги години ми обръщаш особено внимание трябва да си ме опознал) ... не виждам Росен какво да ми е направил че да го правя ама хайде .. не ми се спори вече че ще земе да се разревете още повече и немога да ви слушам ;)

п.п. 2 хайде сега пак се развикай, заплашвай и така нататък покажи ми че си мъж ... само че дано да разбра какво имах в предвид че няма да го повтарям .. а ако не си жалко
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Май 2008, 17:00

Беше ми приятно, че посещава този форум. Нова амнистия няма да има. Сбогом :wave:
Изображение
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Май 2008, 17:22

:mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 24 Май 2008, 18:43

bam-BAN
грубо :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Май 2008, 21:15

Позволявам си да заключа темата, за да не се пишат повече странични неща. Причината за накаазнието на бам-бам не е писанието му в тази тема, а съвкупност от много глупости. Ако пусналият темата или Росен Коларов желаят да бъде отключена това ще стане много бързо :) Мисля, че хората, които познават дори косвено Росен знаят, че е човек на място както се изразих по-горе, а тези които не го познават имат основания да вярват на писалите по-горе ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата