Снощи са давали предаване за БМВ събора
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Снощи са давали предаване за БМВ събора
някой гледал ли го е някой записал ли го е ? давали са го по Хоби тв. ще замоля ако някой случайно го е записал да го качи някъде да го гледаме всички
П.С. мисля си че ще го повторят и тази вечер в 21:00 но не съм на 100% сигурен.. и понеже аз такова Хоби тв нямам айде някой да се ангажира

П.С. мисля си че ще го повторят и тази вечер в 21:00 но не съм на 100% сигурен.. и понеже аз такова Хоби тв нямам айде някой да се ангажира

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
http://www.hobbytv.bg/
Колега това им е сайтчето гледал съм предавания от него,но незнам дали тази вечер ще го пуснат за гледане или трябва да мине известно време.
Колега това им е сайтчето гледал съм предавания от него,но незнам дали тази вечер ще го пуснат за гледане или трябва да мине известно време.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хоби-то е много яко, точно в Хисаря като бяхме на събора тази година в хотела го гледах и ей такава телевизия искам да гледам 

BMW only!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Снощи са давали предаване за БМВ събора
Ogi написа:някой гледал ли го е някой записал ли го е ? давали са го по Хоби тв. ще замоля ако някой случайно го е записал да го качи някъде да го гледаме всички![]()
В четвъртък са повторенията от миналата седмица. Ако някой има контакти в Хоби тв и може да съдейства поне за едно повторение на предаването няма да е лошо... Струва ми се, че няколко пъти съм виждал човек от форума точно в това предаване...
4 мнения
• Страница 1 от 1