Снощи са давали предаване за БМВ събора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Снощи са давали предаване за БМВ събора

Мнение от Ogi » 23 Май 2008, 16:16

някой гледал ли го е някой записал ли го е ? давали са го по Хоби тв. ще замоля ако някой случайно го е записал да го качи някъде да го гледаме всички :)

П.С. мисля си че ще го повторят и тази вечер в 21:00 но не съм на 100% сигурен.. и понеже аз такова Хоби тв нямам айде някой да се ангажира ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 23 Май 2008, 16:21

http://www.hobbytv.bg/
Колега това им е сайтчето гледал съм предавания от него,но незнам дали тази вечер ще го пуснат за гледане или трябва да мине известно време.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 23 Май 2008, 18:33

Хоби-то е много яко, точно в Хисаря като бяхме на събора тази година в хотела го гледах и ей такава телевизия искам да гледам :)
BMW only!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Снощи са давали предаване за БМВ събора

Мнение от ms » 23 Май 2008, 21:41

Ogi написа:някой гледал ли го е някой записал ли го е ? давали са го по Хоби тв. ще замоля ако някой случайно го е записал да го качи някъде да го гледаме всички :)

П.С. мисля си че ще го повторят и тази вечер в 21:00 но не съм на 100% сигурен.. и понеже аз такова Хоби тв нямам айде някой да се ангажира ;)

В четвъртък са повторенията от миналата седмица. Ако някой има контакти в Хоби тв и може да съдейства поне за едно повторение на предаването няма да е лошо... Струва ми се, че няколко пъти съм виждал човек от форума точно в това предаване...
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата