Аматьорски сайт за БМВ М-моделите.
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Аматьорски сайт за БМВ М-моделите.
Имам да правя сайт заради един курсов проект, та искам мнения.
Реших да е за М дивизията, и да знам, че е супер постен и аматьорски, но това е все пак за университета, та толкова.
Но ми се иска да видя мненията ви.
bmwinfo.hit.bg
Реших да е за М дивизията, и да знам, че е супер постен и аматьорски, но това е все пак за университета, та толкова.
Но ми се иска да видя мненията ви.
bmwinfo.hit.bg
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Ако можеш да сложиш малко информация за моделите ще е добре.На главната страница според мен по-добре ще седи М емблемата.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Добре е станало ,може би трябва да има и на български език и да е малко по тежък. Все пак става въпрос за М серията на БМВ настроението като отвориш сайта трябва да е същото все едно си видял М-ка на живо.Трябва да всява респект и страхопочитание .
Успех.
Успех.
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
колега сайтчето е готино но си допуснал една грешчица: на представянето на М6 горе в дясно пише М3
иначе евала за труда
иначе евала за труда

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Не знам текста от къде си го вземал, НО...
разлика от 1 секунда на 400 метра не се прави с 20-30 коня ...щото по тая логика тая м3 е САМО с една секунда по-бързо от една понапомпана астра турбо например...
Както и половин секунда разлика при ускорение до 100, при положение, че говорим за цифри като 5
Иначе сайтчето е хубаво и приятно
разлика от 1 секунда на 400 метра не се прави с 20-30 коня ...щото по тая логика тая м3 е САМО с една секунда по-бързо от една понапомпана астра турбо например...
Както и половин секунда разлика при ускорение до 100, при положение, че говорим за цифри като 5

Иначе сайтчето е хубаво и приятно

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Поздравления за ентусиазма.
Един скромен съвет - зеленото на менюто в ляво не седи. Червеното - също. Пробвай с набора от цветове, които самите БМВ ползват за сайтове и презентации - чрез дългата им употреба са създали подсъзнателно усещане у потребителите за това, кое е автентично (близо до автентичното) и кое не. Дори оформлението да е друго, цветовете са много важни. Наскоро имах шанса да поговоря с един от хората от маркетинг екипа, с който са започнали Дару в България. Та тя ми спомена, че никъде освен в България БМВ не се рекламира по радиото...не знам дали е вярно, ама има логика в това...част от имиджа.
И пак поздравления за ентусиазма.
А за encoding-а - наистина не е зле да го смениш, защото при firefox, се налага ръчно да си го променям при щракването на всеки линк.
Един скромен съвет - зеленото на менюто в ляво не седи. Червеното - също. Пробвай с набора от цветове, които самите БМВ ползват за сайтове и презентации - чрез дългата им употреба са създали подсъзнателно усещане у потребителите за това, кое е автентично (близо до автентичното) и кое не. Дори оформлението да е друго, цветовете са много важни. Наскоро имах шанса да поговоря с един от хората от маркетинг екипа, с който са започнали Дару в България. Та тя ми спомена, че никъде освен в България БМВ не се рекламира по радиото...не знам дали е вярно, ама има логика в това...част от имиджа.
И пак поздравления за ентусиазма.

А за encoding-а - наистина не е зле да го смениш, защото при firefox, се налага ръчно да си го променям при щракването на всеки линк.
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Оправи си шрифта! да се отвораря автоматично и също така направи снимките в голям вид да се отварят в нов прозорец, да не затормозяваш разглеждащите 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мен пък изобщо не ми харесва.. Може би идеята е интересна, но далеч не е функционален и лесен за употреба сайта 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
13 мнения
• Страница 1 от 1