Съобщение: Преместване на секцията Е21

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Новини
Аватар

Съобщение: Преместване на секцията Е21

Мнение от Новини » 07 Фев 2008, 0:20

Момчета, до няколко дни ще слеем секция Е21 със секцията Е12/E24/Е28.
Не се притеснявайте, всички теми ще бъдат преместени там. ;)

Ако не сте прочели дискусията по този въпрос, ето линк към темата
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=79250

Целта е ясна - да съберем акулите заедно :twisted:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Фев 2008, 0:23

:yes:

ПС: това само за момчетата ли се отнасяше :roll:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Фев 2008, 1:46

Illusion написа::yes:

ПС: това само за момчетата ли се отнасяше :roll:

:uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Фев 2008, 10:49

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: може пък да е по-добре
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 07 Фев 2008, 14:08

Не че е лоша идеята за шарка, ама лично аз не съм съгласен - Е21 си има свой собствен характер, въпреки че и с другите сме нещо като набори, просто Е21 си е една. Най-много да приема да приютим в нашия форум Е24, но толкоз. Иначе си е факт, че средно се пише мнение на два три дни, какво да правим като са ни здрави колите .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
едвайсеиено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 07 Фев 2008, 19:20

Абе и аз не сътм много съгласен, но явно вече е решено. Жалко, че не са се допитали и до нас... Аз лично много рядко чета друг подфорум :mhihi: От друга страна сега като прочетох темата в другия подфорум... Може пък и да е забавно. А и ако нещата не вървят мисля, че пак могат да ни "цепнат" :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 07 Фев 2008, 19:25

има много инфо което ще е взаимно полезно

както тук така и в е12/е28 има хора които не влизат в други подфоруми

а имат м10ки и м20ки също като вашите подобни проблеми и еднакви решения

за мен идеята е добра
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Фев 2008, 20:49

E-24 написа:Не че е лоша идеята за шарка, ама лично аз не съм съгласен - Е21 си има свой собствен характер, въпреки че и с другите сме нещо като набори, просто Е21 си е една. Най-много да приема да приютим в нашия форум Е24, но толкоз. Иначе си е факт, че средно се пише мнение на два три дни, какво да правим като са ни здрави колите .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

То всяко БМВ си има собствен характер, но поотделно секциите просто ще замират. Идеята е да ги обединим за да живнат нещата, а и така ще обменяте много повече информация. Например сервизи, магазини за части, проблеми с двигателите (speedmaster-а вече ви посочи еднаквите двигатели).

Gecallica написа:Абе и аз не сътм много съгласен, но явно вече е решено. Жалко, че не са се допитали и до нас... Аз лично много рядко чета друг подфорум :mhihi: От друга страна сега като прочетох темата в другия подфорум... Може пък и да е забавно. А и ако нещата не вървят мисля, че пак могат да ни "цепнат" :mhihi:

Всъшност се допитахме до вас в темата, която пуснах в секцията "Е12/E24/Е28" но пък май беше хубаво да я пусна и тук. :uups:

Ще изчакам още няколко дни, след което ще прехвърля всичките теми ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 08 Фев 2008, 8:23

По това време някой броил ли е постовете http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4308
и каква е разликата от последно време. Естествено че в началото влизанията са били повече от сега, после пък са се охладили страстите, но не врярвам да има огромна разлика от преди година да кажем.
Може и да е по-полезно, мога само да предполагам, но не и по приятно. Все едно го архивираме и го пращаме в петата серия само защото е остаряло. ;)
Те двигателите са същите и в Е30 и има повече конструктивни решения с него. Не съм против да съберем всички акули заедно или за да бъда откровен съм колеблив в отговора си.
Какво ще кажете да направим една анкета първо в нашия подфорум после до всички потребители и решението ще излезе на бял свят. така е най справедливо.
Написано от любов към Е21
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 08 Фев 2008, 17:11

Съгласен съм с колегата да се направи анкета. И аз не съм сигурен кое е по-добро, но най-справедливо е тези, който четат този подфорум, те да решат.
едвайсеиено

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 08 Фев 2008, 17:58

Аз да си кажа че Е21 може само да учи от другите шаркове щот сам имал всички и ще ви е по добре да разберете кое с кое е взаимо заменяемо с цел прогрес. И не е по добре да се сливате с Е24 щот Е24 не е нощо повече от двуврато Е12 (ранните) Е28 (късните) с друга форма.
А това до колко ще е правилно едва ли ще го реши анкетата.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Фев 2008, 6:31

BAYRON написа:Какво ще кажете да направим една анкета първо в нашия подфорум после до всички потребители и решението ще излезе на бял свят. така е най справедливо.

От анкета няма смисъл. Ако в тази тема бъдат изразени повече доводи да не направим сливането, мнението ви ще бъде уважено, защото в крайна сметка всичко се прави за вас ;)

Тук не става въпрос за "за" и "против", защото тази стъпка я правим за да избегнем замиране на секцията, а не да решаваме някакви настоящи проблеми.

Моето мнение е, че ако не направим това сливане, Е21 форума ще продължи да губи аудитория дори сред самите собственици на е21, а техническите въпросите все по-често ще остават без отговор.

Окончателното решение обаче зависи от вас.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 09 Фев 2008, 8:41

Аз не мисля ,че има нещо лошо в сливанео , така или иначе феновете на акулите намляват с времето ,така че това ще бде едно място кадето ще може да се обмменя опит. А и много от собствениците на някоя от тези акули е или е бил собственк и на другите така, че аз не мисля, че има лошо.
Освен това погледнее снимките от съборите от първите до последните. Първия е с много акули ,втория с много е 30-ки и натам пробладават е 36 и е46 ,същото важи и за по високите серии.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Назад към Shark Sector