Ъпдейт на прогреса
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
Ъпдейт на прогреса
...значиии поради едни или други обстоятелства почнах ремотна на "новата" ми е21-чка преждевременно щото па останах без кола
...ако някой има някви SPARE PARTS като наприменр...решетка за единичния фар ...ляв мигач
...2 броя фарове щото мойте бяха изгнили и сами си паднаха а сега и 2та са вързани с тел като едниния е от е30ка

...ако някой има някви SPARE PARTS като наприменр...решетка за единичния фар ...ляв мигач
...2 броя фарове щото мойте бяха изгнили и сами си паднаха а сега и 2та са вързани с тел като едниния е от е30ка

Последна промяна Ramunasz на 13 Ное 2007, 0:05, променена общо 3 пъти
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Re: Такааааа....ако има нещо за боклука :)
Ramunasz написа:...значиии поради едни или други обстоятелства почнах ремотна на "новата" ми е21-чка преждевременно щото па останах без кола
...ако някой има някви SPARE PARTS като наприменр...решетка за единичния фар ...мигач(не помня кои беше счупения..ще проверя)
и гърне ми трябваа....че мойто е от е30ка а и някъде е скъсано и е лайняна работа общо взето.
кво кво другоо....абе като за начало е това пък ако ми потрябва нещо и някой от съфорумци е благосклонен да го предложи на приемлива цена ще черпя много пъти като направиме "класиката"
Благодаря на откликналите предварително
Имам два фара дето стават за каране. Ако искаш ела ги вземи. Пари за тях не искам.

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-

направих си моторчето на радиаторчето че беше хапнало и не щеше да се върти ...моторчето за пръскалките на вода...по карбуратора бащата прави некви магии че нямаше ниски обороти и гаснеше...
смених грънците отдоле имаше 1 тръба дето е над резервоара която беше изгнила тотално почти цялата ...(аз се чудих що е такова облачно в купето)
4 нови зимни гумета корморанчета и 5те джанти(+ резверната) ги изправиха .....тоя гумаджията ми е приятел и каза че от много време не е виждал толкова криви джанти...вика...сяка слевдаща е по крива от предишната

по външния вид още нищо не съм правил...ама то лятото като е топло

доста неща понаправих ама още колко има да се прави ........
предните 2 амортисиора са изпуснали и вози като кораб ..вътре лашка доста ..гумено каре е скъсано на кардана ...абе много неща си има

та начи за 2та предни фара ..те читави ли са..щото мойте са вързани с тел и 2та ..единия гледа в небето а другия наляво

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Ramunasz написа:
та начи за 2та предни фара ..те читави ли са..щото мойте са вързани с тел и 2та ..единия гледа в небето а другия налявоиначе сички крушки смених ...
Абе явно са по-читави от твоите както слушам. Аз ги смених единствено защото има направих малки пукнатини по стъклата. Иначе са перфектни. Ела им фърли един поглед - хем да сравним акулите

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
ooooooo идеалка ...аз оригиналните 2 стъкла на фаровете си ги имам
само железото ми трябва...кога може да се видиме :0 ...вече горе долу се знаеме как изглеждаме..нали се мернахме пред ИЧС
аз утре цял ден съм свободен че не съм на лекции..ако ти е удобно може да се срещнеме някъде...кажи на ЛС кво що ..и за кви парички говориме.
ПС:
Някой да му се намира случайно шофиорска седалка за баварецо
че мойта е много скъсана и в гърба и гъза ме ръгат някви пружини...
ще ходя до един познат тапицер да го питам дали може да се оправи ама все пак ако някой има излишна да драсне едно ЛС

само железото ми трябва...кога може да се видиме :0 ...вече горе долу се знаеме как изглеждаме..нали се мернахме пред ИЧС
аз утре цял ден съм свободен че не съм на лекции..ако ти е удобно може да се срещнеме някъде...кажи на ЛС кво що ..и за кви парички говориме.
ПС:
Някой да му се намира случайно шофиорска седалка за баварецо

че мойта е много скъсана и в гърба и гъза ме ръгат някви пружини...
ще ходя до един познат тапицер да го питам дали може да се оправи ама все пак ако някой има излишна да драсне едно ЛС

5 мнения
• Страница 1 от 1