Къде има добър сервиз в Пловдив??
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- DoneCheffone
- Потребител
-
Къде има добър сервиз в Пловдив??
Това ми е 1-ят пост, надявам се да не ме отчаяте ...
От 3 месеца имам е21, няма такава кола... обаче има бая проблеми.
От както е закупена, нищо не е правено по нея. Свалих само 2 грозни лепенки от стъклата(Sparko) и някакви нинджа неони
. "Котурника" е 316 83г. с цял куп неща за смяна. Искам да ви попитам, къде в Пловдив могат да ми обърнат подобаващо внимание.
1-во искам да ми е позакърпят, това което намерих(хич не ми хареса) са 2 дупки под предните калници, от 2-те страни от към купето, има и под задните калници, но са по-малки. Боята е напукана на доста места, но това ще да е последният проблем за решаване.
2-ро искам да ми оправят спирачките. 3-то ... окачването отзад е !@$#. Имам проблем с отоплението, ако въобще съществува такова ... а идват дъждове. Искам да попитам и евентуално за смяна на задните барабани с дискове. Ако някой може да каже място за поправка/смяна на горепосочените проблеми и евентуално колко пари ще излезне ще съм много благодарен. Утре ако имам време ще снимам колата да се види за какво иде реч. За сега е това. Предварително благодаря на отзовалите се
От 3 месеца имам е21, няма такава кола... обаче има бая проблеми.
От както е закупена, нищо не е правено по нея. Свалих само 2 грозни лепенки от стъклата(Sparko) и някакви нинджа неони

1-во искам да ми е позакърпят, това което намерих(хич не ми хареса) са 2 дупки под предните калници, от 2-те страни от към купето, има и под задните калници, но са по-малки. Боята е напукана на доста места, но това ще да е последният проблем за решаване.
2-ро искам да ми оправят спирачките. 3-то ... окачването отзад е !@$#. Имам проблем с отоплението, ако въобще съществува такова ... а идват дъждове. Искам да попитам и евентуално за смяна на задните барабани с дискове. Ако някой може да каже място за поправка/смяна на горепосочените проблеми и евентуално колко пари ще излезне ще съм много благодарен. Утре ако имам време ще снимам колата да се види за какво иде реч. За сега е това. Предварително благодаря на отзовалите се

Последна промяна DoneCheffone на 24 Авг 2007, 21:25, променена общо 1 път
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Това с изгнилото изобщо не трябва да те притеснява ако е само там ,нормално е за кола на 25 години пък и Е21 си имат определени места къдет си гният и това са едни от тези места, за дискове отзад трябва да търсиш носачи от 323 ма нз дали ще ги намериш иначе за другото да помагат колегите от Плд
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- DoneCheffone
- Потребител
-
Проблемът е, че спирачките не работят добре. Имам дълъг спирачен път. Сигурно накладките са заминали ... ръчната е няма никаква. Като цяло искам някой който разбира от тези коли(е21) да е погледне и да каже "Има за смяна това, това, това, ще ти излезне - толкова." Нямам почти никакво свободно време да ходя по майстори/сервизи, въбще незнам къде евентуално има добъри майстори/сервизи и затова се моля някой да каже къде точно да отида...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз съм от пловдив и ще се радвам да видя колата
пиши ми на ЛС да ти дам телефон да се разберем да погледна красавицата и да кажа с какво мога да ти бъда полезен
иначе пиши на скайпа ми... пише го под профила ми 

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
росен дългия има разни 21 при него
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
pavlin_e30 написа:росен дългия има разни 21 при него
Да отиваш в Кичука в старата немска електроцентрала има гаражи, там са най добрите специалисти за твоята Е21-ца.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Re: !
///Vasko написа: там са най добрите специалисти за твоята Е21-ца.
а и не само за нея

- DoneCheffone
- Потребител
-
Мерси много на отзовалите се, ще е закарам в Кичука при първа възможност (много бачкане имам...)
@Денко ами да ти кажа и аз така си мислех, че като си взема колата ще си е оправям сам, но уви... работа.
@Денко ами да ти кажа и аз така си мислех, че като си взема колата ще си е оправям сам, но уви... работа.
- Illusion
- Бургаското явление
-
denko написа:Колега тия коли в сервиз не трябва да влизат
защото от майстори сичките са на това дередже
за тая кола ти трябват
пари , сърце , свободно време

Напълно подкрепям

13 мнения
• Страница 1 от 1