Много завира тоя чайник бее
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Много завира тоя чайник бее
имам няколко бързи въпроса към вас с надеждата, ако можете да ми помогнете.проблема е следния, вчера към 22 часа, тръгвам с ретрака към мястото на срещата с колегите, температурата май не беше повече от 25-26 градуса.та тръгвам аз от овча купел в посока към центъра, реших да мина през красно село с идеята да заредя на еко-то на Б-я. до красно село вдигна градусите на водата до средата- до тук всичко е ок, но като стъпих на Б-я темп. вече наближаваше червения сектор и нещеше да смъква. ситоацията е следната, предишният собственик(МЕИД ИН БАЙ МАРИН) махнал силикона и на негово място сложил жигулова шайба + същата ел. перка. та питането ми е защо гадината така звески загрява, перката работи с що годе добри обороти, термостата отваря(всички тръби бяха горещи), не съм го настъпвал, и въпреки всичко за малко да прегрея мотора?защо беееее

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
Само предполагам - помпата не върти както би трябвало. А, на въпроса ти защо тогава всички маркучи са топли - ми щото винаги студената вода отива надолу, а, топлата нагоре и се получава неква циркулация.
Саааамо предполагам
Саааамо предполагам

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
2 мнения
• Страница 1 от 1