Е21 притискател

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Е21 притискател

Мнение от PIONEER » 17 Май 2007, 17:01

Здравейте :)

Имам запитване.Нуждая се от притискател от м10 мотор да си го сложа на мохера.Днеска ходих на една морга и поисках от е21.Гледах го всичко си пасва обаче имам няколко въпроса ей така за обща култура.

1.Притискателите на м10 моторите при Е30 и Е21 еднакви ли са?
2.На 1.6,1.8 и 2.0(този сиг. ще е рядък) моторите различават ли се по якост притискателите или се монтират еднакви?
3.Какви са цените им на старо/ново?Мен този ми го даваха за 50лв.,но си се отказах-беше като изровен от градината зад блока целия в ръжди и ла*на.
4.Този беше LUK.Като си купувам какъв да си търся...То е ясно,че на старо няма да има много голям избор,но все пак ако има няколко марки(или взема нов) какъв да взема?

Ще се радвам на изчерпателни мнения ;)
Изображение
8.32

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 17 Май 2007, 17:15

М10В20 е с по-голям маховик и притискателя е различен от този на М10В18/В16 :idea: А, за цена... нови са по 70-80 лева.. Ако държиш на втора злоупотреба мога да ти изровя от скрапа някой здрав... примерно за 25 лева :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 17 Май 2007, 22:57

Е,че той не е толкова скъп,за да пестя с някой на стотици хидяли километри :) Аз се бях притеснил,защото мохеров притискател стандартен на Sachs ми казаха 170лв. пък какво остава за бмв-то...
И сега има ли значение за Е30 или Е21 да казвам в магазина или просто да искам такъв за м10б18/16?И някакви марки да препоръчате добри в съотношение цена/качество :roll: :?:

;)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 21 Май 2007, 15:16

Момчета на сега си дойдох от магазина.Предложиха ми на Luk на цена около 100лв. и италиянски Mecarm на цена 63лв...Разликата си е разлика.Четох различни мнение в различните авто форуми и някои са доволни други не,но това е често срещано явление.Искам някой ако има впечатление за тази марка как се справя със съединителите за БМВ да сподели впечатление :roll: :help:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Мнение от AUTOMAX » 21 Май 2007, 18:35

PIONEER написа:Момчета на сега си дойдох от магазина.Предложиха ми на Luk на цена около 100лв. и италиянски Mecarm на цена 63лв...Разликата си е разлика.Четох различни мнение в различните авто форуми и някои са доволни други не,но това е често срещано явление.Искам някой ако има впечатление за тази марка как се справя със съединителите за БМВ да сподели впечатление :roll: :help:
Ако си придирчив и държиш на качеството вземай LUK, ама от друга страна като е за моргел... може би другия е по-удачен вариянт :)

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 21 Май 2007, 22:18

Алооооо господин ключар къде си бе :evil:

Кво стана след легендата че м10 е москвичов мотор дай сега да го обърнем и на москвичов форум ааа :?: :?: :?:
street disorder workshop
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 22 Май 2007, 0:22

Ти нещо си кисел май...Питам каква марка е най-добре да си взема,а не кое какво било.Не видях ти за какво ми дрискаш в темата като нямаш какво да кажеш.Модо-вете си вършат работата ама ти нещо ти е кеф да сипеш масло у огъня...
Ма удряйте ключа свестните хора помогнаха що годе.Мерси на тях ;)
Изображение
8.32

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 22 Май 2007, 0:28

начи батенце, слагай от м10б18 - гарантирано става :winky: дори дупките за болтовете за захващане на маховика съвпадат 8) слагай го и нема да съжаляваш - от личен опит ти го казвам :mhihi: и аз имах мохер с съединител и скорости от е21 8) слагай по-скъпия диск, повече издържа :)
П.С. Сами, недей да бъдеш толкова критичен към другите :evil: това, че са предпочели да карат москвич по-малко хора ли ги прави? пича се допитва към нас, като компетентни по въпросите, а ти му се караш...не е правилно ако питаш мен 8) по-добре му помогни отколкото да се нахвърляш.
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 22 Май 2007, 7:28

мхм :winky:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Назад към Shark Sector