Е21 притискател
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Е21 притискател
Здравейте
Имам запитване.Нуждая се от притискател от м10 мотор да си го сложа на мохера.Днеска ходих на една морга и поисках от е21.Гледах го всичко си пасва обаче имам няколко въпроса ей така за обща култура.
1.Притискателите на м10 моторите при Е30 и Е21 еднакви ли са?
2.На 1.6,1.8 и 2.0(този сиг. ще е рядък) моторите различават ли се по якост притискателите или се монтират еднакви?
3.Какви са цените им на старо/ново?Мен този ми го даваха за 50лв.,но си се отказах-беше като изровен от градината зад блока целия в ръжди и ла*на.
4.Този беше LUK.Като си купувам какъв да си търся...То е ясно,че на старо няма да има много голям избор,но все пак ако има няколко марки(или взема нов) какъв да взема?
Ще се радвам на изчерпателни мнения

Имам запитване.Нуждая се от притискател от м10 мотор да си го сложа на мохера.Днеска ходих на една морга и поисках от е21.Гледах го всичко си пасва обаче имам няколко въпроса ей така за обща култура.
1.Притискателите на м10 моторите при Е30 и Е21 еднакви ли са?
2.На 1.6,1.8 и 2.0(този сиг. ще е рядък) моторите различават ли се по якост притискателите или се монтират еднакви?
3.Какви са цените им на старо/ново?Мен този ми го даваха за 50лв.,но си се отказах-беше като изровен от градината зад блока целия в ръжди и ла*на.
4.Този беше LUK.Като си купувам какъв да си търся...То е ясно,че на старо няма да има много голям избор,но все пак ако има няколко марки(или взема нов) какъв да взема?
Ще се радвам на изчерпателни мнения

8.32
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
М10В20 е с по-голям маховик и притискателя е различен от този на М10В18/В16
А, за цена... нови са по 70-80 лева.. Ако държиш на втора злоупотреба мога да ти изровя от скрапа някой здрав... примерно за 25 лева

- PIONEER
- ентусиаст
-
Е,че той не е толкова скъп,за да пестя с някой на стотици хидяли километри
Аз се бях притеснил,защото мохеров притискател стандартен на Sachs ми казаха 170лв. пък какво остава за бмв-то...
И сега има ли значение за Е30 или Е21 да казвам в магазина или просто да искам такъв за м10б18/16?И някакви марки да препоръчате добри в съотношение цена/качество

И сега има ли значение за Е30 или Е21 да казвам в магазина или просто да искам такъв за м10б18/16?И някакви марки да препоръчате добри в съотношение цена/качество

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
Момчета на сега си дойдох от магазина.Предложиха ми на Luk на цена около 100лв. и италиянски Mecarm на цена 63лв...Разликата си е разлика.Четох различни мнение в различните авто форуми и някои са доволни други не,но това е често срещано явление.Искам някой ако има впечатление за тази марка как се справя със съединителите за БМВ да сподели впечатление

8.32
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Ако си придирчив и държиш на качеството вземай LUK, ама от друга страна като е за моргел... може би другия е по-удачен вариянтPIONEER написа:Момчета на сега си дойдох от магазина.Предложиха ми на Luk на цена около 100лв. и италиянски Mecarm на цена 63лв...Разликата си е разлика.Четох различни мнение в различните авто форуми и някои са доволни други не,но това е често срещано явление.Искам някой ако има впечатление за тази марка как се справя със съединителите за БМВ да сподели впечатление![]()

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Алооооо господин ключар къде си бе
Кво стана след легендата че м10 е москвичов мотор дай сега да го обърнем и на москвичов форум ааа

Кво стана след легендата че м10 е москвичов мотор дай сега да го обърнем и на москвичов форум ааа

street disorder workshop

- PIONEER
- ентусиаст
-
Ти нещо си кисел май...Питам каква марка е най-добре да си взема,а не кое какво било.Не видях ти за какво ми дрискаш в темата като нямаш какво да кажеш.Модо-вете си вършат работата ама ти нещо ти е кеф да сипеш масло у огъня...
Ма удряйте ключа свестните хора помогнаха що годе.Мерси на тях
Ма удряйте ключа свестните хора помогнаха що годе.Мерси на тях

8.32
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
начи батенце, слагай от м10б18 - гарантирано става
дори дупките за болтовете за захващане на маховика съвпадат
слагай го и нема да съжаляваш - от личен опит ти го казвам
и аз имах мохер с съединител и скорости от е21
слагай по-скъпия диск, повече издържа
П.С. Сами, недей да бъдеш толкова критичен към другите
това, че са предпочели да карат москвич по-малко хора ли ги прави? пича се допитва към нас, като компетентни по въпросите, а ти му се караш...не е правилно ако питаш мен
по-добре му помогни отколкото да се нахвърляш.

П.С. Сами, недей да бъдеш толкова критичен към другите

9 мнения
• Страница 1 от 1