.....

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар

.....

Мнение от akulata » 12 Апр 2007, 18:23

Омръзна ми от селски изпълнения в този подфорум :evil: Наслаждавайте си се на очуканите коли,пребоядисвани 10 000 пъти,кичете си ги,тунинговайте си ги....колкото повече,толкова повече....радост за нечии очи,предизвикващи възмущение у други...
Не знаех,че DVD-то,на пример,е такава яка екстра,придаваща на колата неповторима визия и интериор,докато в същото време тапицерията е разпокъсана и с калафи от на прадядо ми жигулито...но това е незначително,нали. Да,визирам определени хора,а и други да се сещат. Да ме линчува който ще. На мен ми омръзна. Малко останаха хората,които ценят истинското и го поддържат. Останалите бъдете самодоволни и щастливи и си карайте колите със здраве!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Re: .....

Мнение от Gecallica » 12 Апр 2007, 19:26

akulata написа:Омръзна ми от селски изпълнения в този подфорум :evil: Наслаждавайте си се на очуканите коли,пребоядисвани 10 000 пъти,кичете си ги,тунинговайте си ги....колкото повече,толкова повече....радост за нечии очи,предизвикващи възмущение у други...
Не знаех,че DVD-то,на пример,е такава яка екстра,придаваща на колата неповторима визия и интериор,докато в същото време тапицерията е разпокъсана и с калафи от на прадядо ми жигулито...но това е незначително,нали. Да,визирам определени хора,а и други да се сещат. Да ме линчува който ще. На мен ми омръзна. Малко останаха хората,които ценят истинското и го поддържат. Останалите бъдете самодоволни и щастливи и си карайте колите със здраве!

Те тука леко прекали. Не че не си прав за някой неща... :roll:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 12 Апр 2007, 19:27

приятелю незнам защо толкоз се палиш да вярно и на мен не ми хареса как колегата е направил интериора с тия двд-та и прочие но колата си е негова и тои си решава как да я направи по-удобна и хубава за него.
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от RINO_E21 » 12 Апр 2007, 19:45

И аз съм сугласен с Мълъра.Хора всякакви вкусове бол такаче всеки е свободен да прави каквото намери за добре с негоеата си кола.На другите и да им харесва и да не това смятам че няма особено голямо значение!!

Аиде живи и здрави :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 12 Апр 2007, 22:21

Паля се,защото имам повод. Не ми се изпада в подробности. Просто виждам,че някои хора са по-на почит тук с колите си. Снимките им висят многобройни и навсякъде,а на мойта кола се трият.... Сигурно не са били по темата или просто е незаслужила със скромното си заводско обурудване :mhihi:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 12 Апр 2007, 22:50

akulata написа:Паля се,защото имам повод. Не ми се изпада в подробности. Просто виждам,че някои хора са по-на почит тук с колите си. Снимките им висят многобройни и навсякъде,а на мойта кола се трият.... Сигурно не са били по темата или просто е незаслужила със скромното си заводско обурудване :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не се аби модераторска им работа.
СЛОЖИ ФАИАРИ (ПЛАМЪЦИ) И ЧЕ СИ НАСЯКАДЕ :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 12 Апр 2007, 23:34

noty boy написа:
akulata написа:Паля се,защото имам повод. Не ми се изпада в подробности. Просто виждам,че някои хора са по-на почит тук с колите си. Снимките им висят многобройни и навсякъде,а на мойта кола се трият.... Сигурно не са били по темата или просто е незаслужила със скромното си заводско обурудване :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не се аби модераторска им работа.
СЛОЖИ ФАИАРИ (ПЛАМЪЦИ) И ЧЕ СИ НАСЯКАДЕ :mhihi:

ся разбра ли що ги сложих тия пламъци :twisted: та да имате тема за коментар :mhihi: момчета, всеки може да слага каквото иска по колата си, защото ако всички сме еднакви няма да е интересен света нали :idea: аз нямам нищо против всеки да прави каквото иска с колата си... все пак колата си е моя, ще и слагам и пламъци :) пък който не го кефят... да кара е21 без пламъци нали? 8) пък за колегата на който са му изтрили снимките, наистина е некоректно ...
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 12 Апр 2007, 23:42

има специална тема за снимки :!:

ше е доста по лесно ако се пускат там

п.п.

смятам че съм се разбрал с колежката

също така смятам ,че тая тема не е за бмв форум

имайте уважение едни към други за да ви уважават и останалите !
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Назад към Shark Sector