.....
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
.....
Омръзна ми от селски изпълнения в този подфорум
Наслаждавайте си се на очуканите коли,пребоядисвани 10 000 пъти,кичете си ги,тунинговайте си ги....колкото повече,толкова повече....радост за нечии очи,предизвикващи възмущение у други...
Не знаех,че DVD-то,на пример,е такава яка екстра,придаваща на колата неповторима визия и интериор,докато в същото време тапицерията е разпокъсана и с калафи от на прадядо ми жигулито...но това е незначително,нали. Да,визирам определени хора,а и други да се сещат. Да ме линчува който ще. На мен ми омръзна. Малко останаха хората,които ценят истинското и го поддържат. Останалите бъдете самодоволни и щастливи и си карайте колите със здраве!

Не знаех,че DVD-то,на пример,е такава яка екстра,придаваща на колата неповторима визия и интериор,докато в същото време тапицерията е разпокъсана и с калафи от на прадядо ми жигулито...но това е незначително,нали. Да,визирам определени хора,а и други да се сещат. Да ме линчува който ще. На мен ми омръзна. Малко останаха хората,които ценят истинското и го поддържат. Останалите бъдете самодоволни и щастливи и си карайте колите със здраве!
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Re: .....
akulata написа:Омръзна ми от селски изпълнения в този подфорумНаслаждавайте си се на очуканите коли,пребоядисвани 10 000 пъти,кичете си ги,тунинговайте си ги....колкото повече,толкова повече....радост за нечии очи,предизвикващи възмущение у други...
Те тука леко прекали. Не че не си прав за някой неща...

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
приятелю незнам защо толкоз се палиш да вярно и на мен не ми хареса как колегата е направил интериора с тия двд-та и прочие но колата си е негова и тои си решава как да я направи по-удобна и хубава за него.
.
И аз съм сугласен с Мълъра.Хора всякакви вкусове бол такаче всеки е свободен да прави каквото намери за добре с негоеата си кола.На другите и да им харесва и да не това смятам че няма особено голямо значение!!
Аиде живи и здрави
Аиде живи и здрави

akulata написа:Паля се,защото имам повод. Не ми се изпада в подробности. Просто виждам,че някои хора са по-на почит тук с колите си. Снимките им висят многобройни и навсякъде,а на мойта кола се трият.... Сигурно не са били по темата или просто е незаслужила със скромното си заводско обурудване

Не се аби модераторска им работа.
СЛОЖИ ФАИАРИ (ПЛАМЪЦИ) И ЧЕ СИ НАСЯКАДЕ

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
noty boy написа:akulata написа:Паля се,защото имам повод. Не ми се изпада в подробности. Просто виждам,че някои хора са по-на почит тук с колите си. Снимките им висят многобройни и навсякъде,а на мойта кола се трият.... Сигурно не са били по темата или просто е незаслужила със скромното си заводско обурудване
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се аби модераторска им работа.
СЛОЖИ ФАИАРИ (ПЛАМЪЦИ) И ЧЕ СИ НАСЯКАДЕ
ся разбра ли що ги сложих тия пламъци

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
има специална тема за снимки
ше е доста по лесно ако се пускат там
п.п.
смятам че съм се разбрал с колежката
също така смятам ,че тая тема не е за бмв форум
имайте уважение едни към други за да ви уважават и останалите !

ше е доста по лесно ако се пускат там
п.п.
смятам че съм се разбрал с колежката
също така смятам ,че тая тема не е за бмв форум
имайте уважение едни към други за да ви уважават и останалите !
8 мнения
• Страница 1 от 1