не го приемайте като предателство
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
не го приемайте като предателство
Привет Ви отново! От месец вече имам нова придобивка - написана е под аватара ми. Исках да е от любимата ми марка, но критериите ми и ограниченията - финансови, основно, ме принудиха на този избор. Ето защо:
- исках комби
- исках простота и здравина
- !!! исках да мога да я поддържам и "изхранвам" със сегашните си доходи
- БМВ под 4 халби не е за мен
- капиталът за покупка беше 4к
Отчитайки, че баща ми има такъв Пасат-ор, познавам колата, знам какво да очаквам от нея и ми е по - лесна за поддръжка.
Пиша тук това съобщение, защото през всичките тези години сте ми помагали със съвети и знания и това си остава моя подфорум, както любовта ми е Олдскуула и в акулите.
Следват и два въпроса:
1. С пасатори на ЕКО - то приемате ли?
2. Има една сивичка акула 323 с лепенки на форума и клуба в Младост3 ( нали от месец и половина съм в този квартал ), спира на около 200-300 метра от общината пред едно заведение. Страхоотна е. Може ли да знам чия е? Всеки път като минавам оттам я заглеждам - красота!!!
- исках комби
- исках простота и здравина
- !!! исках да мога да я поддържам и "изхранвам" със сегашните си доходи
- БМВ под 4 халби не е за мен
- капиталът за покупка беше 4к
Отчитайки, че баща ми има такъв Пасат-ор, познавам колата, знам какво да очаквам от нея и ми е по - лесна за поддръжка.
Пиша тук това съобщение, защото през всичките тези години сте ми помагали със съвети и знания и това си остава моя подфорум, както любовта ми е Олдскуула и в акулите.
Следват и два въпроса:
1. С пасатори на ЕКО - то приемате ли?

2. Има една сивичка акула 323 с лепенки на форума и клуба в Младост3 ( нали от месец и половина съм в този квартал ), спира на около 200-300 метра от общината пред едно заведение. Страхоотна е. Може ли да знам чия е? Всеки път като минавам оттам я заглеждам - красота!!!
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
323-то е на милъра
на еко и пешаци се приемат и даже и такива с пасатори
п.п. ако е б3 миксера е бесна машина

на еко и пешаци се приемат и даже и такива с пасатори

п.п. ако е б3 миксера е бесна машина
2 мнения
• Страница 1 от 1