новото ми Е-21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
новото ми Е-21
здравейте,реших да споделя какво се случва на моята 315ска в гаража. взех я преди месец за баслосновната сума от 400лв.направих и едно кракче и прво в бокса
Започнах от ходовата част ,сложих и 15/7 колелца сьс фланчета отпред25мм и отзад 30мм да стапва по нашероко,тай като ет-то на джантите е 33 станаха тман.смених накладки,челюсти(тия барабани ги мразя),накрайници,шарнирчета и др. докато не стигнах до амортисюрите, тай като идеята беше да сатава ниска и злобна
взех червени h&r от е30 за отпред и червени h&r от мб за отзад.пускам аз крокдила и чакам отзад пада супер а от пред си остана пак висока
след оглед остановихме
че амортисюрите са ми малко далги и колата ми стои само на шоковите тампони.решението:скасих си ботушите сас 27мм и пуснах палнители от е30 смених и горната шапка барабар сас тампона(пак от е30)да ама междуцентрието нестава и имаше заигравки с пилата.след цялата тази философия вече сме доста ниско до земята
.сега е в процес на боядисване,а след регистрацията започвам мотора и там имам доста идеи ще видим.а снимки за сжаление не мога да кача(не знам как).това е от мен засега,успех на всички

.
Честито,добре дошъл в филма :П Успех в начинанието и дано да я направиш както искаш.
Още веднъж успех от мен!
Още веднъж успех от мен!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
добре дошъл и от мен
радвам се 4е има още един ентусиаст в пловдив
ако имаш нужда от съвет или помощ ще се радвам да помагам с квото мога
нека е21ците в филибето се размножат малко 

.
Поздрави и от мен!!!
Братчед знаеш ли какво отличава човека от животните?...................Алкохола!.....................Нито едно животно не пие!!!!
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
вьпросче
здравейте,имам два вапроса кьм знаещите.парво как се сваля задното странично стакло?И другия ,тай като тази кола никога не е помирисвала газ(а не мисля тепарва да я оризилявам)
в момента е сьс еднокамерен solex,a имам и двукамерен вебер сьс смукатели , на кой да заложа.и само да спомена на главата пише 1.6/1.8 аз не занм кое от двете е(1,6 мисля)
да ама е 5 скорости и оборотомер има
.благодаря предварително за помошта.успех на всички.

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
има една лайсна под джама махаш нея и след тва изпада заедно с уплътнението джама
лесно е ама внимавай да не го строшиш
относно карба
мисля че ако си с 1.6 моторетка ше я задавиш
на 1.8 ше заспи ако има кой да го нагласи в което чесно казано се съмнявам
лесно е ама внимавай да не го строшиш
относно карба
мисля че ако си с 1.6 моторетка ше я задавиш
на 1.8 ше заспи ако има кой да го нагласи в което чесно казано се съмнявам
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
по темата
здравейте.след10 дена китосване и тьркане стигнах до тук(виж галерията)сега сабирам пари за боя
.а м/у другото има някои нови предобивки
,но за тях по нататьк.надявам се да стане до сабора което е много самнително
.поздрави.

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Я малко да се вклуча не много във връзка с на младежа Е21-то но пак по същия въпрос. Гледам че пишат бая БМВ ентусиасти и ви питам...Мечта ми е да взема Е21 или Е28 ,но ако е в не добър вид и има какво да се ръчка което ще е сигурно
има ли от къде да се намират части и от какво са сходни ? Ако можете да ме посъветвате ще съм ви много благодарен 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
KriK4eTo написа:Я малко да се вклуча не много във връзка с на младежа Е21-то но пак по същия въпрос. Гледам че пишат бая БМВ ентусиасти и ви питам...Мечта ми е да взема Е21 или Е28 ,но ако е в не добър вид и има какво да се ръчка което ще е сигурноима ли от къде да се намират части и от какво са сходни ? Ако можете да ме посъветвате ще съм ви много благодарен
части има бате, ама трудно ще я върнеш във фабричния и вид...

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4