ОТНОСНО САЙТА ЗА Е21(Има линк за стр.2)
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ОТНОСНО САЙТА ЗА Е21(Има линк за стр.2)
Привет на всички,не отдавна пуснах идеята за сайт само и единствено за е21,срещнах подкрепата на GRE,Speedmaster,Ati предполагам,че и другите е21 маниаци няма да имат нищо против и ще се радват да се направи такъв сайт.Нещата малко се закучиха,защото нямх време да седна да го направя(да мисля и тн. и тн.).Сега обаче ми дойде вдъхновението и сам твърдо решен да се направи този сайт.Ако все още някой от вас се чуди защо пускам тази тема веднага ще кажа:защото ми хрумнаха някои идей като например да си направим лого и тн. като цяло за дизайна на сайта.Ще приложа едно примерно лого,което не е краен вариант просто да си кажете мнението.И предлагам да се съберем и да измислим,които с каквот може да помогне и да си имаме сайт наи после
П.П. Ще сам много благодарен на всички вас ако помогнете,в крайна сметка трябва да подържаме манията си към Е21-ците

П.П. Ще сам много благодарен на всички вас ако помогнете,в крайна сметка трябва да подържаме манията си към Е21-ците

Последна промяна RINO_E21 на 07 Мар 2007, 2:01, променена общо 2 пъти

Ето го и логото
Обящах да сложа лого и етого и него моля кажете си мнението и ако някои има идей да казва
Вижте го в галерията!

Идеята е супер, изцяло подкрепям! Мнениете ми за логото (лично мое, аз така си го представям): Че трябва да има емблемата на BMW, спор няма. Добре е, обаче, да има и нещо специфично само за Е21, нещо, което го отличава от останалите модели (за външен вид става въпрос, може и друго разбира се, стига да е определящо). Не мога да дам много примери, вероятно други ще се сетят за повече, но да кажем предната решетка с два фара (може запалени)... може фронтално, може и леко под ъгъл...Шрифта BMW E21 team също е добре да е по-четлив, естествено, в същото време и да не е Times New Roman.
Ако се сетя за нещо друго, ще пиша. Дано да съм помогнал.
Ако се сетя за нещо друго, ще пиша. Дано да съм помогнал.
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
според мен логото трябва да е емблемата и акулата отпред
ПП Ако някой я има тая картинка в по голяма резолюция да прати

ПП Ако някой я има тая картинка в по голяма резолюция да прати

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
:)
Радвам се,че идеята ви допада и благодаря за съдействието.
А помощ може да давате идей и тн. за да може сайта да стане така че да се харесвяа на всички ни.
Мойта идея специално е да има секции:
Галерия,инфо за марката и повече за модела,секция гараж ж която ще има технически характеристики и тн. даже ми хрумна налудничевата идея
да преведа тези книги за е21,които имам на български.Иска ми се да има и форум само за е21,а другата идея която ми хрумна аз и без това като сам наван и като видя някоя е21-ца и я снимам та викам да има и секция със снимки на е21-ците в софия,а колегите от другите градове могат да правят сащото и да пращат снимки та за сега това е някой ако има някакви идеи да казва(всякакви предложения се приемат стига да допадат на всички
).
А помощ може да давате идей и тн. за да може сайта да стане така че да се харесвяа на всички ни.
Мойта идея специално е да има секции:
Галерия,инфо за марката и повече за модела,секция гараж ж която ще има технически характеристики и тн. даже ми хрумна налудничевата идея
да преведа тези книги за е21,които имам на български.Иска ми се да има и форум само за е21,а другата идея която ми хрумна аз и без това като сам наван и като видя някоя е21-ца и я снимам та викам да има и секция със снимки на е21-ците в софия,а колегите от другите градове могат да правят сащото и да пращат снимки та за сега това е някой ако има някакви идеи да казва(всякакви предложения се приемат стига да допадат на всички

Е аз ся немога да го разбера това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХЕМ ТУК ХЕМ САЙТ ХЕМ АЗ ПРОДАВАМ АКУЛАТА АМА СЪМ ЗА Е ТВА ПЪК КВО Е?????????????
Е за тва си тръгнаха от тоя форум (да не говорим за тоя "КЛУБ"(в смисъл че клуба от отдавна вече не е с ИДЕАЛНА цел)) много от баш яките ОЛД СКУЛ ФЕНОВЕ.
НИЩО ЛИЧНО.
R.I.P.
ХЕМ ТУК ХЕМ САЙТ ХЕМ АЗ ПРОДАВАМ АКУЛАТА АМА СЪМ ЗА Е ТВА ПЪК КВО Е?????????????
Е за тва си тръгнаха от тоя форум (да не говорим за тоя "КЛУБ"(в смисъл че клуба от отдавна вече не е с ИДЕАЛНА цел)) много от баш яките ОЛД СКУЛ ФЕНОВЕ.
НИЩО ЛИЧНО.
R.I.P.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
.
Здравейте колеги, аз също подкрепям великолепната идея за сайта, а бе "ноти" що се нервиш, като сам знаеш че дори и да я продаде Е21 е вече диагноза........... Поздрави на всички!!! 

Братчед знаеш ли какво отличава човека от животните?...................Алкохола!.....................Нито едно животно не пие!!!!
Пак за логото
Мился,че това ще допадне на всички на мен лично най-много ми харесва
погледнете в галерията казва се SHARK
погледнете в галерията казва се SHARK

Re: .
Martzi написа: сам знаеш че дори и да я продаде Е21 е вече диагноза...........
Е това е.
А иначе ,е ясно че ще има друга,няма отърване.

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3