bmw е21 завинаги
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
bmw е21 завинаги
Пускам тая тема за да събудя е21 маняците. От доста време не бях карал е21-цата беше хванала доста прах, предния спойлер беше на 3-парчета в багажника, предната броня беше свалена, също така и гърнретата. От двигатела до задния мост отиваха само две тръби от, който излизаше зловещия звук на 6-те мачи глави под капка. Отдавна строшения диференцял се търкаляше из багажника ,нямаше гражданска, винетка и въобще нищо. Просто седнах завъртях ключа изчках да позагрее около минута. В халето миришеш на бензин и всичко кънтеше от звука на 6-така. С дивашки дрифт излезох навън една баница на плаца и минавайки през портала напред с вратите закчих и последния здрав спойлер по колата. В началото ме хвана яд, но пък после си казах "кво пък толко нали и без това влиза в бокса, за пълно рествриране". Първа наляво втора поднесе надясно по прашните улици и като набих 3-та колата направо направи 180-градуса и почна да върви напред със задницата. Отново баница и тръгнах към града. Оборомера не падаше под 4000 оборота всички спираха и се обръщаха все пак само 2 метра тръба деляха света от 6-те цилиндъра. Минавайки покрай полицайте те само се събудиха и стреснаха( за моя радост на връщане не ме чакаха пред халето)
закарах я на автомивка ,оручах улиците с малкото двуврато прасе.
Купих най-скъпите матеряли и 1 литър "диамант шварц" металик и лак на сикенс. Върнах се в халето споклйно вкарах я леко и внимателно между м3-ката 335-цата и една фадрома
, а перката развяваше прахоляка по земята, все едно минаваше вихрушка. Врътнах ключа обратно макар и леко носталгично. Скоро нямаше да и чуя гласа. Цялата кола ще бъде пребоядисана и върната в първоначалното и състояние, праговете бяха свалени също така и задната престилка все пак рестврацията трябва да е пълна.
Удоволствието което изпитвам като карам тая кола трудно мога да го сравня с всичко остнало . Дори и м3-ката и м5-цата се конкурират с е21-цата
скоро очаквайте снимки
замислям се за червения брукат в лака , това го видях на едно кар шоу б щатите и страшно много ми хареса.
закарах я на автомивка ,оручах улиците с малкото двуврато прасе.

Удоволствието което изпитвам като карам тая кола трудно мога да го сравня с всичко остнало . Дори и м3-ката и м5-цата се конкурират с е21-цата
скоро очаквайте снимки

замислям се за червения брукат в лака , това го видях на едно кар шоу б щатите и страшно много ми хареса.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Милъра като ме вози на 323-та му по широките улици на Младост 4 и ми спря сърцето

ТДС - Турбо Див Селянин
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarishe написа:Милъра като ме вози на 323-та му по широките улици на Младост 4 и ми спря сърцето![]()
![]()
нали!
нЕма такъв звук
ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BESSNIA
-
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- BESSNIA
-
Пичове какво да ви кажа има време ще реставрираме бабичките. какво да правя като са ми слабост нали виждате че м3-ката изчаква е21-цата.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2