Разход?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Леко Ама леко Каране 14-15,почнеш л да си начесваш десния крак тук там отиваш на 18-20,а стане ли ти хоби това с десния крак отиваш на 25+
така са по принцип М30-ките

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
MadVanio написа:Леко Ама леко Каране 14-15,почнеш л да си начесваш десния крак тук там отиваш на 18-20,а стане ли ти хоби това с десния крак отиваш на 25+
колегата е прав 9години го карах но извънградско е с уникален за кубатурата си разход моето съм го свалял на 7.5/100 ама в града си го наваксва по малко от 14/100 не ми е горяло а сегашното ми Е34 520 хем по малко бяга хем повече гори ама нали трябва да вървим напред

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Я, пък ги тия! Къде видехте 15/100 за 2.8? Двулитров мотор гори над 20 при нормално градско каране...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Бе незнам ма Е23 то на Сони си гореше 14-15 градско а я "изнасилваше" харабийската,градско до 3 та предавка се караше
нема мегдан за 4 та 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
viper написа:Я, пък ги тия! Къде видехте 15/100 за 2.8? Двулитров мотор гори над 20 при нормално градско каране...![]()
кво сега не ми вярваш мислиш че те лъжа ако имаше възможност тва мойто М20 в момента го вадя веднага и БУМ едно М30 вътре и си правя комбинацията 9години карах 2и8 и разбраэ едно -тва е мотора никаква подръжка само хубава полусинтетика а като не ми вярваш -съжелявам не мога с друго да те убедя тъй като 528то го продадох и няма как да ти докажа

- viper
- Crash Master
-
sonny написа:аз пък имам как да му докажа, ама не му стиска
Нямам идея какво ще ми доказваш, но аз съм си намерил формата за лечение... Вече се мъдри в багажника, този уикенд ще я довърша и другата седмица ще се похваля с разход и вървене

viper написа:sonny написа:аз пък имам как да му докажа, ама не му стиска
Нямам идея какво ще ми доказваш, но аз съм си намерил формата за лечение... Вече се мъдри в багажника, този уикенд ще я довърша и другата седмица ще се похваля с разход и вървене![]()
![]()
![]()
АМИН
ПС Момчета, отпишете една от много хубавите е28ци, тя е вече мит
- viper
- Crash Master
-
Щеше да е мит, ако не и бях запушил дупките, през които влизаха котките, не бях източил езерото, не бях подменил цветомузиката под капака, както и ако не и бях оправил инсталацията, която беше като мрежата на Е.ОН
Айде, нема нужда господа разбиратели - карайте си т.н. коли на БЕНЗИН, но внимавайте да не изпаднете... на пътя
П.П. Нищо против Стефчо - той не е виновен, че Великите майстори вместо да му покажат какво е от първа необходимост са му пълнили главата с глупости....

П.П. Нищо против Стефчо - той не е виновен, че Великите майстори вместо да му покажат какво е от първа необходимост са му пълнили главата с глупости....
Последна промяна viper на 28 Ное 2006, 16:56, променена общо 2 пъти
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2