Провлем с мощноста
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- desertrider
- Потребител
-
Провлем с мощноста
Здравейте пичове,напоследък доста се рових из форумите,четох за доста проблеми но никаде неоткрих като моя или близък до него.
Та ако може някой да ми помогне малко ще сам му много благодарен.
Проблема е следният,отдавна карам BMW524td но напоследък взе да губи мощност вече едвам вдига 130,педала е до ламарина че и след нея но Бавареца неще и да чува за ускоряване,като види баира и почвам да смъквам предавки.По равното няма проблем варви си но пак доста мудно набира.Скоро престана да бачка оборотомера и разходомера,а пък откакто сам я взел електронния километраж и oil servisa-а правят проблеми по-точно неизписва цели цифри а части от тях.Всички филтри са сменени,нафтата е хубава нямям провлем с нея,компресията е добра 4-та дюза скоро я смених а другите са наред.
Нямам проблем със паленето,топла студена пали от раз.
Моля някой ако може да помогне.
Та ако може някой да ми помогне малко ще сам му много благодарен.
Проблема е следният,отдавна карам BMW524td но напоследък взе да губи мощност вече едвам вдига 130,педала е до ламарина че и след нея но Бавареца неще и да чува за ускоряване,като види баира и почвам да смъквам предавки.По равното няма проблем варви си но пак доста мудно набира.Скоро престана да бачка оборотомера и разходомера,а пък откакто сам я взел електронния километраж и oil servisa-а правят проблеми по-точно неизписва цели цифри а части от тях.Всички филтри са сменени,нафтата е хубава нямям провлем с нея,компресията е добра 4-та дюза скоро я смених а другите са наред.
Нямам проблем със паленето,топла студена пали от раз.
Моля някой ако може да помогне.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- prostia
- младши ентусиаст
-
абе колега ти дане си се объркал нешо щот с тая четвурта дюза и с теоя ел километраш с разходомер ми замирисва на е34
- desertrider
- Потребител
-
Незнам аз дали сам ви разбил ама тая кола мене ме разбива всеки божи ден.А пък за ГНП-то е ново на 2 месеца е.За 4-та дюза незнам какво може да съм объркал че да се скапи колата толкова много.А и тя не се скапа като смених дюзата а преди това,нафтовия филтър е нов и сам сменил каде що маркучи и траби има за да съм сигурен че не е от тях.Абсолютно всичко сам сменял а Бавареца не се оправя и това е.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- desertrider
- Потребител
-
Ами ще го проверя ама само да се уточниш каде е прескочил на разпределителният вал или на помпата.Благодаря все пак утре ще го видя какво става и ще пиша пак.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- desertrider
- Потребител
-
Прегледах целият ангренаж въртях го 200 пъти докато съвпаднат всички белези направих нова центровка на помпата,пак проверих всички дюзи и тръби и пак същата история.Не се променя нищо и това е вече незнам какво да правя.Някой ако има някаква идея моля нека я сподели.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- desertrider
- Потребител
-
Aбе несъм ама и тука трябва да се оправям някък защото Бавареца неварви.По принцип съм от Русе там имам няколко приятелчета дето могат да решат всичките проблеми с помоща на 2-3 кабела.Самоче тука няма чак такива мозъци,затова ще трябва аз да се оправям с тях ама като незнам какво става.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2