Нов пациент
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
Нов пациент
Здравеите аз сам нов.
От доста време сам фен на бмв и доскоро не знаех че саштествува такав саит.В момента имам 520 24в 94 та 88 320 кабрио перфектна,и 3 е 21 ци.и 3 те са 6 цилиндрови 320 ки.една 81 жа и 2 83 та година,последната ми я купиха миналата седмица от ст.загора. бяла оште на сам я виждал.Но би трябвало да е пален оригинал.Моля ви ако има долу горе запазени е21 ци да ми пишете или да ми пратите смс аз ште жи званна.Почти е сигурно че ште се раберем за цената.Благодаря предварително.И искам да ви поздравя за този перфектен саит.Изчетоь всичко писано вав форумите писано за е21 и искам да поздравя Ати личи си че е запален.Очаквам да ми пишете ако излезе нешто.
От доста време сам фен на бмв и доскоро не знаех че саштествува такав саит.В момента имам 520 24в 94 та 88 320 кабрио перфектна,и 3 е 21 ци.и 3 те са 6 цилиндрови 320 ки.една 81 жа и 2 83 та година,последната ми я купиха миналата седмица от ст.загора. бяла оште на сам я виждал.Но би трябвало да е пален оригинал.Моля ви ако има долу горе запазени е21 ци да ми пишете или да ми пратите смс аз ште жи званна.Почти е сигурно че ште се раберем за цената.Благодаря предварително.И искам да ви поздравя за този перфектен саит.Изчетоь всичко писано вав форумите писано за е21 и искам да поздравя Ати личи си че е запален.Очаквам да ми пишете ако излезе нешто.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Добре дошъл в Лудницата
за съжаление по вашия край има повече Е21-ци, които да си струват, аз да си призная в България съм виждал само две, които да заслужават името БМВ и двете не се продават.
Но за сметка на това можеш да пратиш снимки на твоите красавици и тези на локалния клуб на БМВ.
Радвам се, че имаме ново попълнение в нашето малко семейство, приятно изкарване във форума:)
Ати

за съжаление по вашия край има повече Е21-ци, които да си струват, аз да си призная в България съм виждал само две, които да заслужават името БМВ и двете не се продават.
Но за сметка на това можеш да пратиш снимки на твоите красавици и тези на локалния клуб на БМВ.
Радвам се, че имаме ново попълнение в нашето малко семейство, приятно изкарване във форума:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
Ати не ми приема снимките.Колко е максималния мгпих. на които могат да се качват снимки.Просто нямам под 5 мгпх.Исках да покажа една 6 ца на мои прител и моята 7ца и на жена ми 3 ката.Тук има хора които да ги отценят,А за снимки на красавизите ми в БГ ште се постарая в наи скоро време да накарам някои да ги снима на малки мгпих че да мога да ги покажа,заштото както казах снимките които имам на тях са големи и немогат да се качват.Искам да подчертая че от всички БМВ които сам имал бих отличил е 21 и 5цата коятоо доскоро ползвах в БГ
520 24 в 94 та.Но като цяло Ати е 21 ми е детската мечта.Парвата истинка кола която сам карал ,не беше мои а на приятел 323 83 та цервена.Парвата на която сам вдигал 200.А и да не забравяме това беше и колата на тогавашните бандити.Впред набора ми 77 и тва е повлиало на влубването ми.
Пиши ми Ати за 21 ци ж БГ но 6 таци.Сериозно за това моля ви
520 24 в 94 та.Но като цяло Ати е 21 ми е детската мечта.Парвата истинка кола която сам карал ,не беше мои а на приятел 323 83 та цервена.Парвата на която сам вдигал 200.А и да не забравяме това беше и колата на тогавашните бандити.Впред набора ми 77 и тва е повлиало на влубването ми.
Пиши ми Ати за 21 ци ж БГ но 6 таци.Сериозно за това моля ви
- ati
-
Ами на мен пък ми е придобита мечта, макар първото БМВ на баща ми да беше 320-ска М20 през 86-та година.
Първоначално е30-ската ми беше на сърцето (и все още е), но когато в последствие на доста по-зряла възраст бях конфронтиран с Е21, което до тогава не забелязвах като нищо повече от старо БМВ, с всеки миг повече, прекаран в ергономичните седалки, в каквито рядко съм сядал в модерен автомобил (особено облегалките за главата - досега никога не съм седял по-удобно, а съм седял в много коли за по много пари), с отсеченото табло, с нервните шестаци (Е21 за мен върви само с 6 цилиндров мотор) и най-вече - с бурния си и вечно неукторим нрав
Тази кола никога не те оставя да си поемеш дъх, никога не знаеш кога и колко силно ще се запързаля, никога не можеш да опишеш едни завой по същия начин, както предишния път, но всеки път усмивката е толкова голяма, че да ти се изтърколи черепа през нея.
За здравината на сглобката няма нужда да ви споменавам - всички сте чели темата ми.
За много хора това е просто една стара кола, но за мен Е21 е МОЯТА КОЛА, МОЯТА ДУША
ати
Първоначално е30-ската ми беше на сърцето (и все още е), но когато в последствие на доста по-зряла възраст бях конфронтиран с Е21, което до тогава не забелязвах като нищо повече от старо БМВ, с всеки миг повече, прекаран в ергономичните седалки, в каквито рядко съм сядал в модерен автомобил (особено облегалките за главата - досега никога не съм седял по-удобно, а съм седял в много коли за по много пари), с отсеченото табло, с нервните шестаци (Е21 за мен върви само с 6 цилиндров мотор) и най-вече - с бурния си и вечно неукторим нрав

Тази кола никога не те оставя да си поемеш дъх, никога не знаеш кога и колко силно ще се запързаля, никога не можеш да опишеш едни завой по същия начин, както предишния път, но всеки път усмивката е толкова голяма, че да ти се изтърколи черепа през нея.
За здравината на сглобката няма нужда да ви споменавам - всички сте чели темата ми.
За много хора това е просто една стара кола, но за мен Е21 е МОЯТА КОЛА, МОЯТА ДУША

ати
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
Бати какво стана загуби се нещо?Би ли ми помогнал сас намирането на е21 ци.Знаеш ми номера пиши едно смс.
- ati
-
Имам нещо проблем да си вляза в пощата, затова не съм качил снимките ти още, извинявам се за това;)
Иначе - аз и по телефона ти казах - то ако имаше читави е21-ци в Бг досега да сме/съм ги изкупил, ама нема.
По въпроса за джантите е най-голяма вероятност да направим нещо, оглеждам се, но......
И пак ти казвам - с риск да ме намразиш от чакане, ама заварявани или правени джанти и части няма да ти пращам, само ако си струват
(б)Ати
Иначе - аз и по телефона ти казах - то ако имаше читави е21-ци в Бг досега да сме/съм ги изкупил, ама нема.
По въпроса за джантите е най-голяма вероятност да направим нещо, оглеждам се, но......
И пак ти казвам - с риск да ме намразиш от чакане, ама заварявани или правени джанти и части няма да ти пращам, само ако си струват

(б)Ати
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ati написа:Имам нещо проблем да си вляза в пощата, затова не съм качил снимките ти още, извинявам се за това;)
(б)Ати
има читави, ама не се продават

скоро във Вр видях един невероятен екземпляр, черен (не на Ицо), толкова лачена, че не е истина, караха вторични суровини с нея

Веднага попитах собственика дали продава БМВ-то. Той каза твърдо "НЕ", може и да не ме е взел насериозно. Трябваше направо пари да предлагам.

ВСИЧКО си има цена.
Ееех спомням си събора в Казанлък, светлосинята акула... лелееее
Ако пък беше и с двигателя на Ати щеше да е истинската лудница

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
Има много истински е 21 ци ама иска гледане и чакане.Само в ати ми е надеждата ништо че го познажам от 2 седмизи и то задочно.Да е живо и здраво тва момче
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Вчера ме изпревари една седмица е23, те си нямат подфорум затова го споделям тука, че е горе долу от същото поколение. Защо ли и новите бмв-та не ги правят с такъв лош поглед
Само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине
А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

9 мнения
• Страница 1 от 1