Как да не полудее човек.....
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Как да не полудее човек.....
Сега тук ще споделя с вас как тази вечер аз станах един много изпълнен с щастие манияк.
Май всеки от вас е стигал до проблема с финикийските занци и как всеки си е мислил как да закарпи положението. Та и аз сега сам така "малко зор". Но както си говорим по темата с моето малко (рускинче Татяна) на което съм му обещал море тази година ,то знае добре че на мен главата ми е в едно Е23 което гледам от седмица е се чудя как да стане и то мое (наше) и да попълни поредицата от Е21;Е28;Е2? и Е23. Аз си подхвърлям небрежно :
- Добре ти не искаш ли да ти купя на теб Е23-то за да си имаш кола- ТВОЯ вместо да ходим на море? (очаквам абсолутно отрицателен отговор в стил: Стига с тия котари не ми се занимава с тях тебе все те няма дара-бара и сие..)
А от другата срана ми отговарят:
- Естествено че предпочитам (тука аз пак чакам да ми кажат МОРЕ да ама не) Е23...
АБСОЛЮТЕН АМА АБСОЛЮТЕН ТРАНС , НИРВАНА КОЯТО И КЪРТ КОБЕЙН НЕ Е ИЗПИТВАЛ.
-Кво
повтори???
-Естествено че ще предпочита Е23.
Пиша ви тука и още не вярвам ЗАРИБЕНА Е И ТЯ!!! Луда работа. Кво правят тея BMW-та
Е ся в главата ми е тази картинка 50кг. с мокри гащи в Е23 ЛУДНИЦА
Скоро скоро ще е обзаведа. Край изплясках с главата е тва е. Не мога да го повярвам още засега спирам да пиша щото няма да заспя в писане до утре сутрин.
ИСКА ЧИСТО НЕЙНО Е23 НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ
ПС: Знам че не е за тука темата но моля ви не е местете тук съм си по-сред наши...
Май всеки от вас е стигал до проблема с финикийските занци и как всеки си е мислил как да закарпи положението. Та и аз сега сам така "малко зор". Но както си говорим по темата с моето малко (рускинче Татяна) на което съм му обещал море тази година ,то знае добре че на мен главата ми е в едно Е23 което гледам от седмица е се чудя как да стане и то мое (наше) и да попълни поредицата от Е21;Е28;Е2? и Е23. Аз си подхвърлям небрежно :
- Добре ти не искаш ли да ти купя на теб Е23-то за да си имаш кола- ТВОЯ вместо да ходим на море? (очаквам абсолутно отрицателен отговор в стил: Стига с тия котари не ми се занимава с тях тебе все те няма дара-бара и сие..)
- Естествено че предпочитам (тука аз пак чакам да ми кажат МОРЕ да ама не) Е23...

-Кво

Пиша ви тука и още не вярвам ЗАРИБЕНА Е И ТЯ!!! Луда работа. Кво правят тея BMW-та
Е ся в главата ми е тази картинка 50кг. с мокри гащи в Е23 ЛУДНИЦА

Скоро скоро ще е обзаведа. Край изплясках с главата е тва е. Не мога да го повярвам още засега спирам да пиша щото няма да заспя в писане до утре сутрин.
ИСКА ЧИСТО НЕЙНО Е23 НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ

ПС: Знам че не е за тука темата но моля ви не е местете тук съм си по-сред наши...
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
Хах незнам ама покрай мен къде кво жена се появи и ги побърквам на тема БМВ-та
докато не научат всичките индекси Е30, Е36 .... и тн. не ги късам

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Как да не полудее човек.....
noty boy написа:Сега тук ще споделя с вас как тази вечер аз станах един много изпълнен с щастие манияк.
- Естествено че предпочитам (тука аз пак чакам да ми кажат МОРЕ да ама не) Е23...![]()
![]()
![]()
![]()
-Кво![]()
![]()
повтори???
Е ся в главата ми е тази картинка 50кг. с мокри гащи в Е23 ЛУДНИЦА![]()
![]()
![]()
ИСКА ЧИСТО НЕЙНО Е23 НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ![]()
![]()
![]()
Малиййй, колко си влюбен

Ма то има и защо де

Много ме зарадва с този си пост.
А и ти го заслужаваш. Исках да пусна специална тема, в която да те поздравя какъв си олигофрен да дойдеш от Пловдив до София, за да пътуваш със софийската група обратно към Пловдив на първия ден от събора и после в събота сутринта пак да отидеш, за да пътуваш с другата група

Луд си, брат, и много се радвам, че си така щастлив.
Аз се опитвам да навия моята половинка като дойде времето да я обзаведем с едно е30 и май след подробното разглеждане на няколко ///М - екземпляра и возене в тях няма да е толкова невъзможна мисия.
Моя съвет - остави Гондолата на нея, гледката ще е.....

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Успех Ати тръпката е невероятна ,особенно ако се получи като при мен непренудено става страшно ЯКО.
Иначе и моята идея е такава тя да е в гондолата.
Малко инфо за Е23-то 1977 М30Б28 с мотор все още от доказалия се в Е12 което е равно на само 10000 такова бройки. Старото табло с уредите (то дето прилича на 2002 малко) ,АБС,централно,4-ри ел стакла, стапицерията оригинал без скасано 30г
.невероятна кола е АМА още не стигат ....
Иначе и моята идея е такава тя да е в гондолата.
Малко инфо за Е23-то 1977 М30Б28 с мотор все още от доказалия се в Е12 което е равно на само 10000 такова бройки. Старото табло с уредите (то дето прилича на 2002 малко) ,АБС,централно,4-ри ел стакла, стапицерията оригинал без скасано 30г

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Ей много читави хора из форума беее

Дай боже да си я купите и да се возите къде ти,къде тя с кеф

Георги Пенчев
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Евала, пич
Пожелавам ти вечно да се къпеш във вълните на БМВ Е2... щастие
Къде ги намираш тия запазени Е23-ки? Щом е 1977 г. трябва да е карбуратор!?

Къде ги намираш тия запазени Е23-ки? Щом е 1977 г. трябва да е карбуратор!?
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3