Карбуратор 2Б БМВ

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Карбуратор 2Б БМВ

Мнение от Людмил » 24 Май 2006, 13:59

Здравейте,искам да попитам колегите с карбуратори,нормално ли е да има лек теч по карбуратора.защото някой ми казват,че било нормално,излишното гориво се изхварляло така (като при жигулите :D )
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 24 Май 2006, 14:43

Не е нормално

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 24 Май 2006, 16:36

Значи имам проблем..... :(
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 25 Май 2006, 12:43

Ако трябва да съм точен сълзи от една втулка ли е какво е...намира се до оста на 1вата дроселова клапа откъм радиатора на колата(представжява сцепена през средата тръбичка,подаваща се няколко мм. незнам дали не трябва да се набие на вътре...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 01 Юни 2006, 17:05

Ами,бихте ли ме светнали за какво служи датчика за празния ход(м/у)болтовете за ваздуха на 2Б4.И на какъв принцип работи реотана на смукача.Мерси,предварително!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 17 Юни 2006, 8:27

Людмил написа:Ами,бихте ли ме светнали за какво служи датчика за празния ход(м/у)болтовете за ваздуха на 2Б4.И на какъв принцип работи реотана на смукача.Мерси,предварително!
Ей,съжалете ме бе хора! :( Някой някой незнае ли нещо?

"Баба Яга" Склад
Аватар

:)

Мнение от speedmaster » 19 Юни 2006, 9:40

ще помоляGRE да пусне малко линкове за реглажи настройки и секви други по 2б4 щото знам че има

Назад към Shark Sector