И аз да се похваля нали съм кашон....
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
И аз да се похваля нали съм кашон....
Отново съм при ВАС.... Лошото е че ми липсват два от шесте братя под капака но това е поправимо. А хубавата новина е че от ПОНЕ 10г. не съм виждал по запазено Е28. Утре други ден ще приложа галериа от снимки, а за сега само ще кажа ДВА ОРИГИНАЛНИ КЛ(ИУ)ЧА С КАЛЪВЧЕ КАТО ОТ ЗАВОДА.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ей, честито брат и добре дошъл отново
А това калъфче е много ценно, аз имам едно от една от нашите коли и го пазя като очите си (да си призная не си сложих ключа в него, много ме беше жал).
Брат, на теб няма нужда да ти казвам, че работата с Мотора е поправима (често купето не е), но ако наистина е толкова запазена бих се замислил, дали да я пипам (но това съм аз все пак).
Както и да е, едно голямо ЧЕСТИТО
Ати

А това калъфче е много ценно, аз имам едно от една от нашите коли и го пазя като очите си (да си призная не си сложих ключа в него, много ме беше жал).
Брат, на теб няма нужда да ти казвам, че работата с Мотора е поправима (често купето не е), но ако наистина е толкова запазена бих се замислил, дали да я пипам (но това съм аз все пак).
Както и да е, едно голямо ЧЕСТИТО
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Честито КОлега,радвам се като се увеличаваме а не намаляваме
макар, че колите ни са на изчезване ние ще продължим да подържаме Духът им из Българските Пътища
дано да се съберем повечко екземпляри на Събора да не е като миналата година само с един представител.

макар, че колите ни са на изчезване ние ще продължим да подържаме Духът им из Българските Пътища

дано да се съберем повечко екземпляри на Събора да не е като миналата година само с един представител.
- ati
-
MadVanio написа:макар, че колите ни са на изчезване ние ще продължим да подържаме Духът им из Българските Пътищадано да се съберем повечко екземпляри на Събора да не е като миналата година само с един представител.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
а на тоя СЪБОР 2006 дали ще има и Е24 а?
П.С. по темата ЧЕСТИТО

П.С. по темата ЧЕСТИТО

Последна промяна madpetio на 17 Фев 2006, 20:23, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
-
madpetio написа:а на тоя СЪБОР 2006 дали ще има и Е24 а?
шшшшшшшшт

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Честито колега,да си я караш с кеф и да ползваш повечко страничните стъкла!
Чакаме снимки на красавицата...
P.S. Совата няма да бъде това което беше
Чакаме снимки на красавицата...
P.S. Совата няма да бъде това което беше

Не можах да ги кача.(дайте пом. как)
Успях само в личната ама там само 5. Качество gsm-но sorry!!!!!!!!!!
Успях само в личната ама там само 5. Качество gsm-но sorry!!!!!!!!!!
Последна промяна Любака на 18 Фев 2006, 21:43, променена общо 1 път
И на GSM качество колата изглежда добре.
Само дето не може да се определи какъв точно й е цветът
Честито!
Раздуй малко за колата - каква е (518 или 518i?) как и къде я намери, колко време я търси.
Иначе за да Upload-ваш големи снимки трябва да влезнеш в "Потребителската група" "Фотолюбители" (горе на менюто във форума)
Само дето не може да се определи какъв точно й е цветът

Честито!
Раздуй малко за колата - каква е (518 или 518i?) как и къде я намери, колко време я търси.
Иначе за да Upload-ваш големи снимки трябва да влезнеш в "Потребителската група" "Фотолюбители" (горе на менюто във форума)
И аз не обърнах внимание на стикера точно ,но най-много ми прилича на листо от фикус
Подробности кака сам е намерил- дълга и широка (друг път) 84 М10 ,всяка една част от нея е заводска освен ск. кутия която е сменена с 5-степенна (но имам и оргиналната 4-ка). Боята заводска боядисани са само заден калник поради лек натиск (около 5см.) горе в ръбчето, и горна част на преден капак незнайно защо. Учуден сам от добрата работа която варши м10 в Е28 очаквах по малко чесно казано.
PS: А ако нчкой има "неочаквано добра комбинация" за измиване на всичко под капака нека сподели получава каса бира на сабора а може и по-рано.
2 авто мивки и една самоделка не помогнаха 

PS: А ако нчкой има "неочаквано добра комбинация" за измиване на всичко под капака нека сподели получава каса бира на сабора а може и по-рано.

М10=518 без i = карбуратор..
Цвят утре направо на немски ще ти го изпиша щото не обърнах внимание на стикера на който го пише. Най-много ми прилича на листо от фикус-някакво зелено. А за кутията нияма смисъл да спорим просто нека някой по вещ(на когото имаш доверие) да ти обясни.
Цвят утре направо на немски ще ти го изпиша щото не обърнах внимание на стикера на който го пише. Най-много ми прилича на листо от фикус-някакво зелено. А за кутията нияма смисъл да спорим просто нека някой по вещ(на когото имаш доверие) да ти обясни.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2