Тампон на заден мост
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тампон на заден мост
Трябват ми тампони за заден мост за акулата. От един сервиз казаха 50 лв. парчето, ама не можели да поръчат само по един, така че все едно няма.
Очертават се два варианта - да направим партия с някой за поръчка от Германия (онзи сайт на чичо Walloth и авера Nesch, някой знае ли каква е минималната поръчка там?), или тука ако някой му се намират да ми продаде.
А, и ако някой знае как е това нещо на английски/ немски за да мога евентуално да го поръчам...
Очертават се два варианта - да направим партия с някой за поръчка от Германия (онзи сайт на чичо Walloth и авера Nesch, някой знае ли каква е минималната поръчка там?), или тука ако някой му се намират да ми продаде.
А, и ако някой знае как е това нещо на английски/ немски за да мога евентуално да го поръчам...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
suspension bushings 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Разрових се из каталозите на www.wallothnesch.com
Изглежда това което ми трябва е "subframe support rubber". Има два варианта, ок. 32 евро парчето. Май там ще се спра, а гледам и че продават едни готини часовници.
Изглежда това което ми трябва е "subframe support rubber". Има два варианта, ок. 32 евро парчето. Май там ще се спра, а гледам и че продават едни готини часовници.
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Батка и аз съм за смяна баш на тия тампонченца мънинки - ама 38 евро си е бая цена... А колко ще излезне доставката?? Виж ако намериш нещо по-тънко свиркай

Ами значи тука баща ми проверяваше и каза че ставали и от други модели баварец, струват м/у 50 и 70 лв.
Обаче аз поръчвам от онзи сайт, понеже искам и часовник
http://www.wallothnesch.com/d/pv/uhre21a.JPG
Доставката май е 36 евро.
Обаче аз поръчвам от онзи сайт, понеже искам и часовник

http://www.wallothnesch.com/d/pv/uhre21a.JPG
Доставката май е 36 евро.
Re: ?
bavarec написа:Kak става плащането.
С кредитна карта - Виза, миза, всичко приемат

Може и банков превод авансово, но не бих ти препоръчал този начин...
EDIT: Хитреци са тия. Нямат минимална поръчка, но цената за доставка започва от 36 евро. Макс. поръчка за България е 500 евро - явно са чували нашенци колко ги бива с кредитните карти, хехе.
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Nerdboy написа:
С кредитна карта - Виза, миза, всичко приемат![]()
To хубаво ама нямам нито ВИЗА нито АМЕРИКАН ЕКСПРЕС нито друга от тия яките.

bavarec написа:Nerdboy написа:
С кредитна карта - Виза, миза, всичко приемат![]()
To хубаво ама нямам нито ВИЗА нито АМЕРИКАН ЕКСПРЕС нито друга от тия яките.![]()
![]()
ми то от две-три години вече може да си издадеш неква международна карта в България без особени проблеми.
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Ае момчета я не се излагайте бе
По симион ги има по 50-70лв/двата/, а ви от германия почнахте да ги докарвате
п.с. не стават от никое друго бмв

По симион ги има по 50-70лв/двата/, а ви от германия почнахте да ги докарвате

street disorder workshop

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Sami99 написа:Ае момчета я не се излагайте бе![]()
По симион ги има по 50-70лв/двата/, а ви от германия почнахте да ги докарвате![]()
Ами баща ми пак не е съгласен с тебе. Не знам и не ме интересува, аз си поръчах часовника и съм доволен

EDIT: Или говориш за онези турските, дето траели две седмици. Пак инфо от баща ми, дето много разбира...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
я се дръж до баща ти, а не ги слушай тез ламери 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2