Питане за халогени за Е28??

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Питане за халогени за Е28??

Мнение от Пинтев » 28 Дек 2010, 22:40

Здравейте колеги.Тъй като скоро ще започна пребоядисване и полуреставриране на моята Е28мичка,си търся халогени.Да намерих в САЩ,но след изчисления сметнахме че ще излезнат доста скъпо. :kuku: :kuku:,и за това искам да ви попитам,дали не е възможно от друга кола или друг модел на БМВ да се приспособят за моята??Ако някой е успявал да го направи това нещо нека каже как,или ако пък някой има и иска да ги продава,пак да сподели за цената :mhihi: :mhihi:
Поздрави Пинтев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Re: Питане за халогени за Е28??

Мнение от thewolf » 15 Яну 2011, 1:12

колега здравей, аз също имам Е28 и все още не мога да си намеря халогени, за това си взех друг вид халогени.

Халогените за Е28 са съвместими със тези от Е30 със троен стоп. Много много трудно се намират, да не кажа почни невъзможно. В Сащ ги има но ги дават много скъпо и не си заслужава. Не мога да дам 300 кинта само за халогени . . .поне аз :).
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 15 Яну 2011, 9:30

Дам в САЩ и аз намерих и поради същата причина не ги взех.Сега говорих с един колега който разпродава една Е28ца и има халогени които не са оригинални но стават,а и за 15 лв мисля че си заслужават :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 15 Яну 2011, 23:49

thewolf написа:колега здравей, аз също имам Е28 и все още не мога да си намеря халогени, за това си взех друг вид халогени.

Халогените за Е28 са съвместими със тези от Е30 със троен стоп. Много много трудно се намират, да не кажа почни невъзможно. В Сащ ги има но ги дават много скъпо и не си заслужава. Не мога да дам 300 кинта само за халогени . . .поне аз :).

Халогените от троен стоп нямат нищо общо!

На е28 за еднакви с тези от двойния стоп :yes:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 16 Яну 2011, 10:22

Ето тези ми ги дават за 10-15 лв,дали си заслужават??
http://picbg.net/u/33756/39631/502472.jpg
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Яну 2011, 12:12

bmw520i5063 написа:Ето тези ми ги дават за 10-15 лв,дали си заслужават??

За тия пари със сигурност :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 16 Яну 2011, 12:13

bmw520i5063 написа:Ето тези ми ги дават за 10-15 лв,дали си заслужават??

Колега халогените ако светат и са със здрави стълка си заслужават особено в мъглата :yes:

Имаи предвид че оригиналните халогени на е28 и е30 са с метален корпус,който в повечето случай е изгнил достатъчно че да не стават за ползване :cry: Тъй че ако държиш да са оригинални,оглеждай се в моргите и във форума и все ще изпаднат :yes:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Мнение от TheStorm » 16 Яну 2011, 12:18

здравей
за тези пари не се и замисляй дали да ги вземаш. сложи ги пък ако си намериш други или оригинални винаги можеш да ги продадеш ако не и да ги пазиш за резерва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 16 Яну 2011, 14:28

За мъгла определено имам нужда,защото често ходя до Челопечене(за хората от София знаят какво е натам) :mhihi: :mhihi: Тази седмица ще се срещна с човек да ги спазарим :mhihi: :mhihi: И ми остава само да си намеря предна Мкова броня и животи здраве на март месец се започва едно леко ремонтче...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Александър Георгиев » 16 Яну 2011, 16:17

Успех колега! Ходи,гледай,преценявай,ако са читави зимай ги :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 11 Фев 2011, 18:10

///sa6koludia написа:
thewolf написа:колега здравей, аз също имам Е28 и все още не мога да си намеря халогени, за това си взех друг вид халогени.

Халогените от троен стоп нямат нищо общо!

На е28 за еднакви с тези от двойния стоп :yes:

моя грешка! Двоен стоп е30! Благодаря за поправката
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

Назад към Shark Sector