калници Е28 помогнете
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
калници Е28 помогнете
колеги ще боядисвам колата даите идея за прени калници даите оферти
))

бла бла блаааа
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
Re: калници Е28 помогнете
Колега, точно в София, ако неможеш да си намериш предни калници за Е28
, то къде другаде ще ги търсиш
Аз имах информация за един комплект в Монтана и друг във Велинград, но ако те интересуват бих могъл да се опитам да те свържа с колегите
Колегата от Велинград беше с ник от сорта на Stone_Angel, но не съм на 100% сигурен

Аз имах информация за един комплект в Монтана и друг във Велинград, но ако те интересуват бих могъл да се опитам да те свържа с колегите

Колегата от Велинград беше с ник от сорта на Stone_Angel, но не съм на 100% сигурен

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Колега,в едно село близо до Перник забаелязах една бяла Е28ца.Човекът който я е карал е починал и сега колата седи така.И доколкото разбрах я дават цялата за 500лв но според мен ако отидеш и с 300-400 няма да ти я откажат.
ако имаш желание кажи да потърся хората .

колеги отпадна момента със това бмв даите идеи телефони едно друго 4е я вкарвам моита в бояджииницата :С:С:С
бла бла блаааа
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
Ако искаш пусни този ник "ston3angel" в търсенето на Skype за да намериш колегата от Велинград, който има предни калници от Е28
Не бих могъл да ти дам телефона му, защото и аз го нямам

Не бих могъл да ти дам телефона му, защото и аз го нямам

- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
Аз предлагам да се съеберем няколко човека и да купим тая http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Бях звънял преди 2 седмици, момчето каза, че била със счупен диф и пукнато предно стъкло. Вървяла доволно, но била спряна от движение. той си я кара по село там. Цената не била окончателна, имал и алпина престилка или нещо подобно към нея, ама не я е слагал. На мен ми трябва мотор, кутия и кардан. Вътре гледам е доста запазена, калниците и те изглеждат читави.... АКо я даде за 500лв и да я докараме за още 150...Има ли далавера?
Бях звънял преди 2 седмици, момчето каза, че била със счупен диф и пукнато предно стъкло. Вървяла доволно, но била спряна от движение. той си я кара по село там. Цената не била окончателна, имал и алпина престилка или нещо подобно към нея, ама не я е слагал. На мен ми трябва мотор, кутия и кардан. Вътре гледам е доста запазена, калниците и те изглеждат читави.... АКо я даде за 500лв и да я докараме за още 150...Има ли далавера?
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
DMC написа:Аз предлагам да се съеберем няколко човека и да купим тая http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Колега DMC, идеята ти е страхотна

колеги аз съм навит имам рапатрак едва ли ще е без пари но мисля 4е 100 ще го оправят ина4е на мен не ми трябва много калниците ми изглеждат 4итави само да не са изгнили ина4е и предната броня ми трябва даите верно да мислиме нещо бих дал 200 лв и да си свля каквото ми трябва а ние ако я вземеме двигателя е готин 2.5 и скоростите ако са добри аз м/у другото съм с то4но такъв диф интересно по4ва да ми зву4и даи даи да мсилиме да го направиме на теб какво ще ти трябва????
бла бла блаааа
ялате за 200 леа ще ви дам е28-ца
ама аз забравих че за 20 се праим на мургави
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
denko написа:ялате за 200 леа ще ви дам е28-ца
Като идвам да си прибера мойта, да си взема още 200 лева и тая да взема а?

хора на мен ми трябват два калника подяволите колко пари да дам 1000? 

бла бла блаааа
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
avram1985 написа:хора на мен ми трябват два калника подяволите колко пари да дам 1000?
Колега дори и интеркарски ли няма?!

едит:
няма в интеркар

НО!

В гр. Левски в една автоморга има едно Е28...Който го интересува да ми пусне ЛС мога да му обясня къде точно е.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И във Видин има Е28, ако някой иска да ми пише да му потърся нещо ако му трябва. Какъв цвят калници се търсят ?
BMW only!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2