E12 Out Of The Race
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
E12 Out Of The Race
Това миличко,на снимката си търси донор,със здраво сърце
.Трябва да е от онази рядка кръвна група:V8 4.4 ,със резус фактор 6 Speed Manual
.
Донорите може да са на възраст от е32 740,е34 540 до е38 и е39!
Доброжелатели няма да бъдат връщани
!
Байпаса на планетните и сателитните зъбни колел...а тва де сърцето,е направен с мощна заварка,ааааа шев
!А самото сърце ще бъде доста засилено от електрошок
!
Турбо маниака ми е много симпатичен,ама Ланчата му,изобщо не ми е симпатична и в крайна сметка,със или без него ще трябва да я мина,за да си уредим старите сметки
!

Донорите може да са на възраст от е32 740,е34 540 до е38 и е39!
Доброжелатели няма да бъдат връщани

Байпаса на планетните и сателитните зъбни колел...а тва де сърцето,е направен с мощна заварка,ааааа шев

Турбо маниака ми е много симпатичен,ама Ланчата му,изобщо не ми е симпатична и в крайна сметка,със или без него ще трябва да я мина,за да си уредим старите сметки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Роската написа:Турбо маниака ми е много симпатичен,ама Ланчата му,изобщо не ми е симпатична и в крайна сметка,със или без него ще трябва да я мина,за да си уредим старите сметки!
Роска скивам пак си избухнал батка

Евала ти правя за БМВ-тата които правиш

Абе да ти кажа,ти и Lord Digital сте ми най-симпатични,като лица извън БМВ братсвото
,ама не знам защо таа твойта бялата ми е ноо противна количка
.
Не знам щото е малка ли,щото е италианска ли,щото е 4 по ли ?Пък аз по принцип хич не харесвам коли 4x4,WRC-та и тн.(влючително 325ix и 525 ix) и твърда ,че за нищо не стават(лично мое мнение).
Относно гонката бъди сигурен-минаваш гондолата 200%.Не съм малоумен да упорствам ,че килограмите нямат значение.По принцип колата минава спокойно малки колички(с предно) с по 170-180 коня,така че разликата до тебе е много голяма!Не е толкова до мощноста колкото до килограмите,щото къвто и да го описват мотора на интегралето,ако го хвърлим в гондолата,няма да може да врътне и гуми(широки 17-ки),ама да оставим теорията на семкаджийте
!
Искрено се надявам обаче,да мога да ти се опъна с моя петак,който също е на трупчета и едва ли ще стане за до месец,ама ще държим връзка

Не знам щото е малка ли,щото е италианска ли,щото е 4 по ли ?Пък аз по принцип хич не харесвам коли 4x4,WRC-та и тн.(влючително 325ix и 525 ix) и твърда ,че за нищо не стават(лично мое мнение).
Относно гонката бъди сигурен-минаваш гондолата 200%.Не съм малоумен да упорствам ,че килограмите нямат значение.По принцип колата минава спокойно малки колички(с предно) с по 170-180 коня,така че разликата до тебе е много голяма!Не е толкова до мощноста колкото до килограмите,щото къвто и да го описват мотора на интегралето,ако го хвърлим в гондолата,няма да може да врътне и гуми(широки 17-ки),ама да оставим теорията на семкаджийте

Искрено се надявам обаче,да мога да ти се опъна с моя петак,който също е на трупчета и едва ли ще стане за до месец,ама ще държим връзка

Роската написа:къвто и да го описват мотора на интегралето,ако го хвърлим в гондолата,няма да може да врътне и гуми(широки 17-ки)
Що да не врътне бе човек :mha: той матора на Ланчата сериино е 310 нютона въртящ момент и 210 коня, пък серииния на седмака е 240 нютона и 185 коня. Ясно че вашия седмак не е никак сериен ама все пак има да компенсира 70-те нютона в повече от Ланчата

Роската написа:Искрено се надявам обаче,да мога да ти се опъна с моя петак,който също е на трупчета и едва ли ще стане за до месец,ама ще държим връзка![]()
Ееееее ми така е още по гут тогава бе

6 мнения
• Страница 1 от 1