E12 Out Of The Race

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

E12 Out Of The Race

Мнение от Роската » 12 Мар 2003, 1:52

Това миличко,на снимката си търси донор,със здраво сърце :cry: .Трябва да е от онази рядка кръвна група:V8 4.4 ,със резус фактор 6 Speed Manual :) .
Донорите може да са на възраст от е32 740,е34 540 до е38 и е39!
Доброжелатели няма да бъдат връщани :wink: !
Байпаса на планетните и сателитните зъбни колел...а тва де сърцето,е направен с мощна заварка,ааааа шев :wink: !А самото сърце ще бъде доста засилено от електрошок :) !

Турбо маниака ми е много симпатичен,ама Ланчата му,изобщо не ми е симпатична и в крайна сметка,със или без него ще трябва да я мина,за да си уредим старите сметки :twisted: !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 13 Мар 2003, 12:00

Роската написа:Турбо маниака ми е много симпатичен,ама Ланчата му,изобщо не ми е симпатична и в крайна сметка,със или без него ще трябва да я мина,за да си уредим старите сметки :twisted: !

Роска скивам пак си избухнал батка :lol: :lol: :lol: ,
Евала ти правя за БМВ-тата които правиш :yes:, кефят мнооо, нооо айде мена да те хваля, знам че и ти като Сашо Диков не обичаш мноо мноо да те хлавят ами да те плюят :mha:. Значи в момента аз съм пеша и двете коли са счупени :mha:, като най-вероятно ще ми отнеме поне още месец докато ги направя и двете(дано не е повече), след като направя ОРЕЛ-а обаче веднага хуквам за Пловдив докато още не се е счупил :mha:, че ако знаеш как ме гложди и мене таз мисъл че мога да падна от гондолата направо съм не ме лови и требе да решим тоя проблем веднъж за винаги че да мога да спя спокойно :lol:

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 14 Мар 2003, 4:02

Абе да ти кажа,ти и Lord Digital сте ми най-симпатични,като лица извън БМВ братсвото :wink: ,ама не знам защо таа твойта бялата ми е ноо противна количка :cry: .
Не знам щото е малка ли,щото е италианска ли,щото е 4 по ли ?Пък аз по принцип хич не харесвам коли 4x4,WRC-та и тн.(влючително 325ix и 525 ix) и твърда ,че за нищо не стават(лично мое мнение).

Относно гонката бъди сигурен-минаваш гондолата 200%.Не съм малоумен да упорствам ,че килограмите нямат значение.По принцип колата минава спокойно малки колички(с предно) с по 170-180 коня,така че разликата до тебе е много голяма!Не е толкова до мощноста колкото до килограмите,щото къвто и да го описват мотора на интегралето,ако го хвърлим в гондолата,няма да може да врътне и гуми(широки 17-ки),ама да оставим теорията на семкаджийте :wink: !
Искрено се надявам обаче,да мога да ти се опъна с моя петак,който също е на трупчета и едва ли ще стане за до месец,ама ще държим връзка :wink: :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 14 Мар 2003, 10:33

Роската написа:къвто и да го описват мотора на интегралето,ако го хвърлим в гондолата,няма да може да врътне и гуми(широки 17-ки)

Що да не врътне бе човек :mha: той матора на Ланчата сериино е 310 нютона въртящ момент и 210 коня, пък серииния на седмака е 240 нютона и 185 коня. Ясно че вашия седмак не е никак сериен ама все пак има да компенсира 70-те нютона в повече от Ланчата :wink: . Нали скива във Тунинг форума кат бех постнал онази Е30-ска с матор като на мойта Вестра :? , върти ги тех гуми ше каиш че на крик дигната да я е..а, пък Ланчииката има все пак малко по добро маторче от Орелското :lol: .
Роската написа:Искрено се надявам обаче,да мога да ти се опъна с моя петак,който също е на трупчета и едва ли ще стане за до месец,ама ще държим връзка :wink: :)

Ееееее ми така е още по гут тогава бе :wink: , таман и аз ще имам повече време за upgrade на Ланчията, че сега съм мноо зле с парите пък без тях, само със желание не стаа. Имам малко идеи и ако се осъществят смятай таз кола доста трудно ще я биеш, ако не направиш нещо от рода на Камикадзе на колата де :cry: . И все пак Ланчията не е мноо лека кола бре тежи 1250 кила :( мерихме я на кантар, не е като гондолата 1500 ама все пак не е лека.

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 14 Мар 2003, 20:29

Еееех,де да беше 1500 :cry: !
За съжаление на кантара показва 2100 :cry: !
А по книга празна е 1960 :!:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 15 Мар 2003, 11:08

Евала Роска. Е тва е върхът "корабите" да цепят бегачките. Направо умирам за тая работа ама ти си много напред с материала. Ще обменим някои мнения на събора. А за мотора 4.4 ще проверя тук-там имам доста познати. Ти явно си еволюирал от 3.5 на 4.4 а това е добре,много добре.

Назад към Shark Sector