Разни дребни проблеми :((
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Разни дребни проблеми :((
Значи най-кофтито е, че съединителя ми отлепя много отгоре. Дори имам чувството, че приплъзва. Дали има как да се регулира това нещо? Освен това колата ми няма разширителен съд?!?! А дали не трябва да има
Имам за смяна и накладки, спирачни маркучи, тампони, маншони и гумички на клапаните. Може ли някой да ме ориентира от къде мога да си набавя тези благинки с добро качество на прилични цени?
Освен това гадната лампа на спирачките свети постоянно. Дали е защото предните десни накладки са свършили? И ако не как мога да я накарам да ЗАГАСНЕ?!?!

Имам за смяна и накладки, спирачни маркучи, тампони, маншони и гумички на клапаните. Може ли някой да ме ориентира от къде мога да си набавя тези благинки с добро качество на прилични цени?
Освен това гадната лампа на спирачките свети постоянно. Дали е защото предните десни накладки са свършили? И ако не как мога да я накарам да ЗАГАСНЕ?!?!

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
За части има един магазин на Симеон, ама не знам кой номер
, нищо ще проуча въпроса!!! А все пак питай и Speedmaster, той продава е 21 на части
За лампичката има две възможности: провери спирачната течност, ако тя не е достатъчно - долей, ако си е както трябва може и да е от накладките или от ръчната(ако не ти работи)

За лампичката има две възможности: провери спирачната течност, ако тя не е достатъчно - долей, ако си е както трябва може и да е от накладките или от ръчната(ако не ти работи)

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
Айде, за да не пускам нова тема ще питам пак тук. Значи мойто акул ми прави някакви номера и пали, когато си иска. Подозирам, че мизерията идва от дистрибуторната капачка, защото като че ли не пали във влажно време
Освен това понякога когато я изгася след като е работила известно време ми светва акумулатора?!?! Като дам на контакт изгасва, а точно тогава трябва да свети?!?! Това трябва ли да означава нещо?!?!?!

Освен това понякога когато я изгася след като е работила известно време ми светва акумулатора?!?! Като дам на контакт изгасва, а точно тогава трябва да свети?!?! Това трябва ли да означава нещо?!?!?!

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Gecallica написа:Айде, за да не пускам нова тема ще питам пак тук. Значи мойто акул ми прави някакви номера и пали, когато си иска. Подозирам, че мизерията идва от дистрибуторната капачка, защото като че ли не пали във влажно време![]()
![]()
![]()
погледни и всички кабеляци може и там да е проблема

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
На мене ми каза един "майстор", че имало някакво реле на самото динамо и то си било заминало, та затова постоянно ми светела лампичката за акумулатора?!?!
Може ли да е това

Може ли да е това

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
Абе гледам на мойта акулка са и преправяли пробката за маслото на двигателя ама нещо не се е получило както трябва и сега си покапва стабилно от там. Дайте някви идеи какво да направя, как да го спра, че ми отивт едно 5-10 мл. масло на ден само от това 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Ами да ти дам един нов картер и да си решиш проблема завинаги. Е, или поне докато не го отнесеш в някоя дупка 

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
Хех, мерси за предложението - ще го помисля
Трябва ми стъклото на задните леви светлини. Само стъклото без рефлекторите. А също така и жило за предния капак, че клещите са ми много дебели и трудно бъркам за да го отворя

Трябва ми стъклото на задните леви светлини. Само стъклото без рефлекторите. А също така и жило за предния капак, че клещите са ми много дебели и трудно бъркам за да го отворя

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Miler
-
Street Disorder Workshop