Помпа съединител,мигачи
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Помпа съединител,мигачи
Пичове да ви питам(видях че има тема за части ма не ми стана много ясно,с търсачката пак не намерих отговора),
та става въпрос за горната помпа на съединитела - има ли от къде да се купи нова , някаква приблизителна цена и ако е доста скъпа идва въпроса дали има ремонтни комплекти за тея помпи .
2 ри въпрос - каде седи релето за мигачите,щото ми висят няколко кабела с обувки под копчето за варовете - а не мми работят никакви видове мигачи.
Щото ми се струва че изобщо ми липсва това реле.
А и ако е там дали става от е30 щото имам такова .
Мерси предварително
та става въпрос за горната помпа на съединитела - има ли от къде да се купи нова , някаква приблизителна цена и ако е доста скъпа идва въпроса дали има ремонтни комплекти за тея помпи .
2 ри въпрос - каде седи релето за мигачите,щото ми висят няколко кабела с обувки под копчето за варовете - а не мми работят никакви видове мигачи.
Щото ми се струва че изобщо ми липсва това реле.
А и ако е там дали става от е30 щото имам такова .
Мерси предварително

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: Помпа съединител,мигачи
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ква кола?
Сори ако не съм видял, по-точно има едно е28 в подписа, но ........
Сега видях другата тема, релето е под кормилната колона, по-точно от дясната и страна (дано не бъркам кое дясно беше), като свалиш пластмасовия капак под волана се вижда.
Цените на помпите преди време започваха от 40лв нагоре, естествено започване с незнайните. Има доста домашни майстори правещи гумички, които карат години, ако не ти е надрано цилиндърчето.
Тези дни ще ходя да взема 2, последно бяха по 2лв, ако не се оправиш пиши.
Като малоумник това мнение ще го пиша три пъти
, тия кабели под ключа за фарове са за друго, повечето са сиво/червени за фарове за мъгла.
Сори ако не съм видял, по-точно има едно е28 в подписа, но ........
Сега видях другата тема, релето е под кормилната колона, по-точно от дясната и страна (дано не бъркам кое дясно беше), като свалиш пластмасовия капак под волана се вижда.
Цените на помпите преди време започваха от 40лв нагоре, естествено започване с незнайните. Има доста домашни майстори правещи гумички, които карат години, ако не ти е надрано цилиндърчето.
Тези дни ще ходя да взема 2, последно бяха по 2лв, ако не се оправиш пиши.
Като малоумник това мнение ще го пиша три пъти

нова помпа около 80лв... или толко беше и с работата по монтажа .. не помня вече...
а релето .. не знам за кое говориш ама се надявам да не е това за авариините чее ... голем филм
а релето .. не знам за кое говориш ама се надявам да не е това за авариините чее ... голем филм

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Приятелю сега видях че си купил Е21.
Та проблема с мигачите може да е копчето на аварийните.
Е21-ците страдат от тоя проблем преебава им се механиката на копчето.
Пробвай да натискаш копчето и да го пускаш рязко.При мен така се получава и заема нормална позиция.
Иначе като го натискаш нормално заема някви междинни позиций и не работят мигачите.
Натискаш го и си махаш пръста настрани да изщрака яко. При мен се получава.
Та проблема с мигачите може да е копчето на аварийните.
Е21-ците страдат от тоя проблем преебава им се механиката на копчето.
Пробвай да натискаш копчето и да го пускаш рязко.При мен така се получава и заема нормална позиция.
Иначе като го натискаш нормално заема някви междинни позиций и не работят мигачите.
Натискаш го и си махаш пръста настрани да изщрака яко. При мен се получава.

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
дам от копчето е 90% ,ново копче е много скъпо попринцип , ако не си намериш може да сложиш от друга кола , от лада 7-ца става идеално и близко до оргиналното (надявам се сега не ме нападнат хората , просто давам мнение)
bedrock city racing
- Изрода
- младши ентусиаст
-
Абе възможно е да е от него,щото то не законтря и оня пич го е заклещил с клечка.Явно то е проблемно .След малко слизам да ровя по нея и ще го пробвам
Мерси много за съветите

Мерси много за съветите

- Lenco
- Старши скрапер
-
Във 99 процента от случаите проблема е в чопчето което фиксира натиснато положение и се оправя след внимателно изкривяване по посока на синята стрелка.

By e21320

By e21320
и като се счупи палчето ... лЕпи лЕпи лЕпи... 

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Изрода
- младши ентусиаст
-
Lenco написа:Във 99 процента от случаите проблема е в чопчето което фиксира натиснато положение и се оправя след внимателно изкривяване по посока на синята стрелка.
By e21320

А с помпата днес ги огледах на светло и се оказа че е изпуснала долната помпа.
Свалих я и я разглобих,сега ще видя какви пари са нови ,и ако не стане ще търся от някъде ремонтен комплект

Някои ако знае къде изобщо ги има тея помпи или ремонти комплекти ще съм му много благодарен да каже .

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Изрода написа:Lenco написа:Във 99 процента от случаите проблема е в чопчето което фиксира натиснато положение и се оправя след внимателно изкривяване по посока на синята стрелка.
By e21320
Това беше колега
,сега го оправих копчето и предполагам утре като го сложа на колата ще се появат и мигачите
![]()
А с помпата днес ги огледах на светло и се оказа че е изпуснала долната помпа.
Свалих я и я разглобих,сега ще видя какви пари са нови ,и ако не стане ще търся от някъде ремонтен комплект![]()
Някои ако знае къде изобщо ги има тея помпи или ремонти комплекти ще съм му много благодарен да каже .
Долните помпи ги има навсякъде, защото са еднакви за всички скоростни кутии. Слагат ги дори на е32

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Или пък Дару
Номенклатурен номер : 21521116300
Описание : ХИДР. ЦИЛИНДЪР
Ед.цена (с ДДС) : 151.80 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Няма наличност

- Изрода
- младши ентусиаст
-
Gecallica написа:Или пък Дару
Няма наличност
Бате за толко ще си прокарам едно маркуче да ми виси от тавана над главата и с уста ше го надувам тоя съединител.Само ше е кофти в трафика на полусъединител

Един колега ми прати линк в Евро 07 е 51 лева и утре ше хода да взема една да я подкарам машината като хората

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Недей от Евро 07.
Там са страшни ментета. Частите за акулите са трудно откриваеми и малко по-скъпички. Трябва да се примириш с това за съжаление. Не искам да те плаша, но аз както си ги правих моите сметки излязоха доста по-големи.
За мен най-удачния вариант е да разколачиш колата отвсякъде. Почваш кърпене-мърпене и да си огледаш колата отвсякъде да видиш какво има да й се прави. Не мога да кажа, че този начин ще ти струва повече пари и труд. Същото е, но даже после ще бъдеш по-доволен, защото ще знаеш, че всичко ти е ново, а не да я правиш през 2 седмици.
Послушай ме, няма да съжаляваш.
Все пак аз бих си взел един ремонтен комплект. Щом има такива е излишно да взимаш нова. Прегледай пак сайта, който ти дадох.
И най-важното - успех!

За мен най-удачния вариант е да разколачиш колата отвсякъде. Почваш кърпене-мърпене и да си огледаш колата отвсякъде да видиш какво има да й се прави. Не мога да кажа, че този начин ще ти струва повече пари и труд. Същото е, но даже после ще бъдеш по-доволен, защото ще знаеш, че всичко ти е ново, а не да я правиш през 2 седмици.
Послушай ме, няма да съжаляваш.

И най-важното - успех!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Lenco
- Старши скрапер
-
Сега видях, че имаш е30-ки на части, не се чуди, слагай една употребявана помпа от там.
А и разбрах що ги няма двигателите там

А и разбрах що ги няма двигателите там

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2