Въпрос за BMW e12
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за BMW e12
Здравейте колеги надявам се да ми помогнете с информация, а евентуално и с части. Намерих една запазена е12-ка 1981г. 520 - най масовите. Но колата ме грабна на момента. Тя е на приятел който я е купил от собственика който бил тръгнал да я дава на скрап, а причината след не читав ремонт колата е смесила водата с маслото след това не е карана спряна е и доколкото знам не е прегрявана. Колата струва само 500 лева а е мн запазена салона и също е идеален. Какво ще ме посъветвате да я взимам ли и дали има правене? Попринцип четох във форума и разбрах че във Видин има някакво момче с такава на части аз също съм от там ако ме свържете ще ми е от полза

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
лично мнение - купувай, ако найстина е толкова запазена колкото казваш, а за части в пловдив има една която се продава на части точни същата, само незнам тази твоята с кой двигател е м10б20 или м20б20 но се надявам онази в пловдив да те зарадва. след малко ще ти дам линк към обявата в мобиле
едит: обявата в мобиле е изтекла, но ме съмнява някой от пловдив/и района/ да не я мяркал, колата е сива, на стари номера/бели/ някой ако я е виждал нека даде мнение след фест-а

едит: обявата в мобиле е изтекла, но ме съмнява някой от пловдив/и района/ да не я мяркал, колата е сива, на стари номера/бели/ някой ако я е виждал нека даде мнение след фест-а

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Щом е толкова запазена огледай я хубаво и ако няма много ръжда я отнасяй. Ако е някой голям гнилоч, може би за донор ще е по-добра, защото можеш иначе да се вкараш в изключително голям филм. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Както ти казаха колегите - филм си е!!! Ако е запазена от към купе, ремонта на мотора няма да е солен и си заслужава, но после идва интерсената част. Подръжката на такъв автомобил е доста трудна, не питай от къде знам, части се намират, но трудно и повечето са със съмнителен произход и качество. За момчето от видин- не знам за кой говориш, но знам, че в една морга има 2 броя скрапери на които аз лично отнесох две врати и една броня
Прочетох че си от Видин, да ти обясня къде се намират да провериш нещо ако е удобно? 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Въпрос за BMW e12
щом е запазена-не се чудиbooger написа:Здравейте колеги надявам се да ми помогнете с информация, а евентуално и с части. Намерих една запазена е12-ка 1981г. 520 - най масовите. Но колата ме грабна на момента. Тя е на приятел който я е купил от собственика който бил тръгнал да я дава на скрап, а причината след не читав ремонт колата е смесила водата с маслото след това не е карана спряна е и доколкото знам не е прегрявана. Колата струва само 500 лева а е мн запазена салона и също е идеален. Какво ще ме посъветвате да я взимам ли и дали има правене? Попринцип четох във форума и разбрах че във Видин има някакво момче с такава на части аз също съм от там ако ме свържете ще ми е от полза![]()

Ходих да я гледам по подробно колата сега като я разгледах има мн работа в нея. Пак казвам не е лоша но сега и салона който беше добър преди, сега е мухлясал. Колкото до ръждата 2-та калника от долната страна бяха започнали да корозират, а имаше ръжда и по прага.
Наистина незнам какво да правя а модела ми хареса много. 

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
ако се отказваш от нея, дай да налазвам части 

Последна промяна M.Velichkov на 03 Сеп 2009, 15:39, променена общо 1 път
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
Отвори и виж коша и бомбетата, праговете отдолу, багажника пак на бомбетата и щита отпред долната част, където почват роговете. Ако там не е изгнила, значи е перфектна
А за външен вид, няма кво да говорим, повече от запазена е за е12 в България.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

11 мнения
• Страница 1 от 1