Е28 518i седан
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е28 518i седан
800 лв
06.1986 г.
бензин, 1.8i, 115 коня, ръчна скоростна кутия, червена на цвят
има си стандартните за този модел явно неща - ел огледала, климатик, централно заключване, лети джанти (гумите са зимни и са леко спаднали, защото не съм я мърдал много колата от миналата зима до сега)
има и инсталирана газова система ( 80 литра) както е сложена и допълнителна музика
работи си перфектно както на газ така и на бензин
купето е здраво - няма нагнило по него, има и сложен теглич
по двигателя не мога да кажа какво точно е сменяно ще трябва който се интересува сам да погледне, просто не разбирам
знам само че са сменени накладките, маслото и маркучи някакви
има добавен допълнителен подлакътник между предните седалки, зад скоростният лост
има проблем с гърнето,топката на скоростният лост се вади, предният капак по- трудно се затваря, гумите са само зимни и гражданската изтече преди 2-3 месеца, техническият преглед е минат за тази година
имам друга кола и тази просто не ми трябва и само ще изгние пред блока, а ми е жал да я давам за скраб или да я разпродам на части
ако някой се интересува
тел 0886085208
email : mangelov@playtime.bg
колата се намира в София

06.1986 г.
бензин, 1.8i, 115 коня, ръчна скоростна кутия, червена на цвят
има си стандартните за този модел явно неща - ел огледала, климатик, централно заключване, лети джанти (гумите са зимни и са леко спаднали, защото не съм я мърдал много колата от миналата зима до сега)
има и инсталирана газова система ( 80 литра) както е сложена и допълнителна музика
работи си перфектно както на газ така и на бензин
купето е здраво - няма нагнило по него, има и сложен теглич
по двигателя не мога да кажа какво точно е сменяно ще трябва който се интересува сам да погледне, просто не разбирам
знам само че са сменени накладките, маслото и маркучи някакви
има добавен допълнителен подлакътник между предните седалки, зад скоростният лост
има проблем с гърнето,топката на скоростният лост се вади, предният капак по- трудно се затваря, гумите са само зимни и гражданската изтече преди 2-3 месеца, техническият преглед е минат за тази година
имам друга кола и тази просто не ми трябва и само ще изгние пред блока, а ми е жал да я давам за скраб или да я разпродам на части
ако някой се интересува
тел 0886085208
email : mangelov@playtime.bg
колата се намира в София

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
колата изглежда добре бих я зел но в момента от е30ската не ми остават никакви свободни пари
100% ще я вземе някои от форума
снимаи мотора и от дясната страна 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Колата се оказа малко съкровище - работещ климатик, само трябва да се смени шайбата на компресора и да се напълни, ШПЕР, супер запазено платнено рекаро в много як син цвят, кърпени бомбета.
Лошите страни са, че предницата е леш, дисковете са като вестник отпред, потропват доста клапаните и нещо прекъсва.
Днес махнах алармата, за утре ни чакат нови свещи, накрайници, хебел, щанга, вентилирани дискове. И автомивка разбира се.
П.С. Мечтата ми се сбъдна, намерих си е28-ица с климатик и няма да трябва да си взимам някъв кенеф само за да ми е хладно лятото.
Лошите страни са, че предницата е леш, дисковете са като вестник отпред, потропват доста клапаните и нещо прекъсва.
Днес махнах алармата, за утре ни чакат нови свещи, накрайници, хебел, щанга, вентилирани дискове. И автомивка разбира се.
П.С. Мечтата ми се сбъдна, намерих си е28-ица с климатик и няма да трябва да си взимам някъв кенеф само за да ми е хладно лятото.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Тая кола я гледах 2006-та година бях се оговорил с пича да ме чака на гарата в софия бях приготвил парите и се качих на рейсчето
самоче при огледа доста се различи от представите ми за е28
ако е същото естесвено защото не помня регистрацията каква беше
беше червено 518и с клима с м10-ка която тропаше като м40 с 1 литър масло темперетурата беше на 1 пръст растояние след средата
имаше ел джамове по спомен
много гнила на бомбетата и на праговете и беше боядисвана
самоче при огледа доста се различи от представите ми за е28
ако е същото естесвено защото не помня регистрацията каква беше
беше червено 518и с клима с м10-ка която тропаше като м40 с 1 литър масло темперетурата беше на 1 пръст растояние след средата
имаше ел джамове по спомен
много гнила на бомбетата и на праговете и беше боядисвана
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
А аз може да се отбия през гаража,ако може нещо и аз да си харесам.
И както е казал Мечо Пух:Колкото повече толкова повече.За това нека да има.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2