тунинг на е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Креативничко
- Потребител
-
тунинг на е21
Може ли да е21 да се монтира задна броня от е36 и фарове от е30 ?
- Креативничко
- Потребител
-
Джантите на М6 не са ли 18-19". 17-ките не са ли реплики ?
искам само оригинални неща по моята маняшка е21. не ми трябват скраперии.
борда как става ? иска ли преправяне
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Re: тунинг на е21
Може, Мухата Терорист вече го е правил. Неговото 2002 изглежда като М30 с М-техник 2.Креативничко написа:Може ли да е21 да се монтира задна броня от е36 и фарове от е30 ?
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Всичко по моята 2002-ка е лицензирано и нямате право да взимате идеи. виновните се наказват съгласно закона... на джунглата.
който реши да ползва идея от моята колица ще тряба да заплати сътветната цена от една опаковка силиконче на саламче. а може и само саламче. сухо. щпекче. переличе
който реши да ползва идея от моята колица ще тряба да заплати сътветната цена от една опаковка силиконче на саламче. а може и само саламче. сухо. щпекче. переличе
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Ако искаш да монтираш 18" ки на твоята количка, тука нема кой да ти помогне. Пробвай във чуждите форумиКреативничко написа:Джантите на М6 не са ли 18-19". 17-ките не са ли реплики ?

- devastator
- младши ентусиаст
-
Аз мисля ,че требва да почерпиш челен опит от Лоренцо Ламас Дъ Снейк Иитъра.Оня е монтирал зажигания от миг 31 ,което пали ракета за дъжд която горейки 4 секунди пали електроните,който от своя страна обстрелват цифрите и те се нагряват много и започват да светят.Точно в този момент от северния мост на високотехнологичния процесор на е21ничката се отделя стронций-238 и е21 се изтрелва в хиперпространство оглавявайки всички космически кораби!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
TUZara` написа:Идеално пасва и предна броня от Е46 М3 ЦСЛ и парктроник от Е39.Предните фарове трябва да са от Е30,но троен стоп,че иначе не влизат.Ако имаш мерак и борд комп от Е90 можеш да монтираш или иначе казано голямата навигация.За М6 17" джанти няма да ти напомням,че стават без фланци
Ти можеш ли да му монтираш 18-ките от М6 на Е21-то без да има козметики? Щото 17-ки нема за тях? Ако можеш, би ли ми сложил 18-ки 8J на 10J на Е30-то без да раздуваш веждите?
Последна промяна Prokudeniq на 05 Юни 2009, 0:07, променена общо 1 път
- Креативничко
- Потребител
-
Идеята ми за фаровете от е30 ми дойде като видях на Лоренцо Ламас Дъ Снейк Иитъра е21-чката и много се зарибих. в неговата кола виждам много съвременни технологии на тунинга придружени със техническа мисъл, майсторска изработка висока продуктивност смайвайки погледите на минаващите хора около е21-чката съкратено - две майки и пълни.
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Креативничко написа:Идеята ми за фаровете от е30 ми дойде като видях на Лоренцо Ламас Дъ Снейк Иитъра е21-чката и много се зарибих. в неговата кола виждам много съвременни технологии на тунинга придружени със техническа мисъл, майсторска изработка висока продуктивност смайвайки погледите на минаващите хора около е21-чката съкратено - две майки и пълни.
Ти с твоите смоличещи умения ще отлееш по добра склуптура.
- Креативничко
- Потребител
-
Колега бъркаш ме с някой, аз съм студент . уча медицина, целта ми е да намеря лек за пъпките по калниците на е30-ката. Не разбирам от смола.
чувал съм за едно такова, меко ... мечо гомно му викат, то като смолата ли е и що мирише толко гадно ?
чувал съм за едно такова, меко ... мечо гомно му викат, то като смолата ли е и що мирише толко гадно ?
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Креативничко написа:Колега бъркаш ме с някой, аз съм студент . уча медицина, целта ми е да намеря лек за пъпките по калниците на е30-ката. Не разбирам от смола.
А верно ве ти беше оня с лепилата и дет щеше да ми изкарваш от болницата мъркучи от системите за да си оправя пръскалките на чистачките. Сори, да ме прощаваш!
- devastator
- младши ентусиаст
-
Боговете на смуличкатаааааааааааааааааааа!
Лоренцо Ламас Змиеядеца срещу Корумпирания Креативен Скрапер Муха-терорист и резултата е..............тишина......................................4 на 0 за бач Лоренцоо,понеже морския климат действа по-добре върху част от втвърдителчето,той излиза едни гърди напред(Доли Партъновски) и повежда смулистата индустрия и е21ничките към едно по-добро бъдеще,макар и бетонирано
Лоренцо Ламас Змиеядеца срещу Корумпирания Креативен Скрапер Муха-терорист и резултата е..............тишина......................................4 на 0 за бач Лоренцоо,понеже морския климат действа по-добре върху част от втвърдителчето,той излиза едни гърди напред(Доли Партъновски) и повежда смулистата индустрия и е21ничките към едно по-добро бъдеще,макар и бетонирано
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Ей недей да подбиваш пазара, сега рейтинга ще ми падне и няма да мога да правя смоличка на бегачките
мисля да започвам нов занаят, ще се занимавам със разработка на всякакъв вид смазки.
новите смазки ще имат имената:
антизаклинин
противовескопесин

мисля да започвам нов занаят, ще се занимавам със разработка на всякакъв вид смазки.
новите смазки ще имат имената:
антизаклинин
противовескопесин
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2