Реставриране на шибидах

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Реставриране на шибидах

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 04 Юни 2009, 23:01

Колеги, имам проблем. Както си карах ултрамодерното 2002, една лястовичка си изпълни дълга към природата, и ми пукна люка.
питането ми е мога ли да го реставрирам примерно от смоличка ?
Очаквам креативни мнения съдържащи продуктивни идеи.
също така очаквам включване от старши реставратора Ланди ренцо, по известен като лоренцо.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 04 Юни 2009, 23:12

Можеш естестевено,само требва да питаш Лоренцо Ламас Змиеядеца,в ква пропорция да слагаш втвръдителче,понеже за различния климат е ртазлична пропорцията
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 04 Юни 2009, 23:16

Чувал съм че със смолата и силикона на салам, се действало на принципа на мечо пух, с допълнение от българските инженери по строителство, с ромски произход и малко бразилски диалект - две майки и пълни.

вярно ли е това и какъв ефект ще се постигне по този начин ?
ще бъде ли качествена изработката и достатъчно маняшки ли ще е или трябва да сложа по големи джанти ?
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 04 Юни 2009, 23:26

Их батин как ма хвана :twisted:
Та ся чай да ти дам креативна идейка 8)
Звани си купи 10 кила пластмаса за топене/ в Бриколаж я има, е едни пликчета по 100 грама е под формата на топченца/ сипи я в една тенджера, кипни водата на котлона и като се разтопи си направи с помоща на калъп/ ако нямаш мога да ти изработя един специално за тебе/ една мега-гига-хипер-супер-мупер-дупер-турбо-мурбо гигантска мухоловка "Антимухотерорист" / споко пари за патента няма ти искам/ и се удари после през главата със все сила :idea:
Ся поне знам че не си ми хванал идеята, да ти разясня :winky:
Тая пластмаса е вълшебна, като я превърнеш в мухоловка става мега вълшебна и като удариш някой инсект с нея той поумнява и почват да му никнат идей :winky: :idea:
Има обаче и страничен ефект :!:
При неправилно ползване, мега-магическата плстмасова мухоловка може да причини траини увреждания по мухите като цяло, като дори има и регистрирани смъртни случей, като при тях, инсектите, който се мислят за много хитри и умни, се опитват да избягат от набезите на мега-магическата "Антимухотерорист" мухоловка.
Последното води до събуждане на крайни сатанински сили в изобретението и то преминава в режим "Унищожение" и съитветно изтребва всички инсекти които види/ почти като терминатор/ :idea:

И ся за да не ми тежиш на съвеста, въпреки че ме съмнява да си достатъчно тъп и грозен че да успееш да се справиш с задачата и да направиш "Антимухотерорист"-а като хората, съм длъжен да те посъветвам за по лесничко/ или по-трудничко ако си и мазохист не само терорист/ просто да идеш до Дару-кар да си поръчаш новичко шибидаче :idea:

Ако вече те са под нивото ти, може да пробваш и в И-БЕЙ, но ме съмнява и той да е на твоето ниво. :(
За това най-добре иди си купи антианалноболколин и седни на скоростния лост, та поне някъф кеф да изпиташ :idea: :idea: :idea:

П.С.: Децата мястото не йм е във форуми като този :idea:

П.С.: Има една поговорка която гласи: "Каквото повикало такова се обадило!"
Така че господа големи майстори, продължавайте в същия дух :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 04 Юни 2009, 23:26

Потърси Ло Рен Цин от шанхай ще ти докара много читаво копие на оригиналния за около 2 долара.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 04 Юни 2009, 23:27

По принцип си прав колега че се използува метода "две майки и пълни",но си има и рестрикций.Не можеш да ползуваш две талпи кагато плескаш полиуретан.Метода е в сила само за стъкломатче!При инертните матряли се изполва метода "дай вар" или още известен като "ВАРРРРРРРРРР".Но се изговаря по тихо,понеже при взаимодействието на уретана с кита се получава нитрометан,който от своя страна знаем ,че кара мама да пере!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 04 Юни 2009, 23:30

Ама ти и химик си бил бре :roll:
Тц тц тц :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 04 Юни 2009, 23:32

Той е Алхимик. Прякора в университета му беше Антракцид :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 04 Юни 2009, 23:33

Ае Веско, имам гнили прагове, твоя метод дали ще помогне? Кутиите на Е30 мога ли да ги напрая и тях по същъя начин?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 04 Юни 2009, 23:35

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

О ПРЕСВЕРИ УЧИТЕЛЮ НАШ, ДА ПРЕБЪДЕ РАЗУМА ТИ, БАРАБАР С ЗАПЕКА ТИ!

Prokudeniq написа:Ае Веско, имам гнили прагове, твоя метод дали ще помогне? Кутиите на Е30 мога ли да ги напрая и тях по същъя начин?

Аз незнам и не разбирам, особенно от е30/ последното абсолютно сериозно/, НО ако искаш пробвай, кат гледам сте ларж таз групичка дет се вихрите, няма да ги осетите тия 30-40 лева за материал :winky:
Последна промяна VesoPesa на 04 Юни 2009, 23:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 04 Юни 2009, 23:37

Търся в Пловдив някъде сгодна оферта за кофти пич кат мене, несговорен, и с куче (хапещо), да е на тънка цена, целогодишно.
От кучето не се отказвам, че ми е драго на сърцето, яде много, ама се справям.
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 04 Юни 2009, 23:38

Веско песко, ти бая си се расписал, май трябва да ти турим един наморник на пръстите.
относно мухоловката. провах какви ли не начини да се самоунищожа, но уви не се получава, пробвах даже да се залея със смола и полиоретан или както е известно при вас реставраторите - силиконче на саламче, ама уви пак не става. Имаш ли някоя нова идея която може да помогне за развитието на проблема ми относно шибидаха, защото е много не приятно някакви други инсектициди да се опитват да осъщестят контакт със мен.
А ония с москвичите ми каза нещо за нитро метан. Това какво е ? да не би да е няква смеска между метан и нитро като от бръзи и ярустни ? Скъпо ли ще ми излезне да монтирам такава уредба на моята тунинг 2002-ка ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 04 Юни 2009, 23:39

бач Веско чесно да ти кажа не съм голем фен на химията,обаче съм голем фен на аналната химия и понеже ни е дълъг 9 инча,мога да ти го ждръцна на два ката ,така че да като хълцаш да не се взривиш,понеже при този акт в дебелото черво се вкарва голямо количество въздух,което е затапено от моя двакатов член не може да излезе.В горната част на хранопровода се образува големо количество свободен водород който излизайки от устата ти се взривява от пъшкането ти,понеже водорода е много чувствителен на думичките ОХ и Ах.От атома му се отделят неколко неутрона ,които предизвикват една малка верижна ядрена реакция в резултат на която ти получаваш сюргюн и майка ти започва да пере незабавно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юни 2009, 23:40

VesoPesa написа::bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

О ПРЕСВЕРИ УЧИТЕЛЮ НАШ, ДА ПРЕБЪДЕ РАЗУМА ТИ, БАРАБАР С ЗАПЕКА ТИ!

тука започва да прилича на Калки Форума ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 04 Юни 2009, 23:42

А ако го увиеш в тиксо дали би било помогнало.А ако се получи някоя химична реакция, дали не би могла да се използва за зареждане на акумулатори ?

Следваща

Назад към Shark Sector